2777
2789

شوهرتون پرو نمیشه ؟ 

چیا میگید مثلا بهش ؟ 

من اصلا زبونم نمیچرخه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

عزیزم دورت بگردم الهی فداتسم دردت به جونم دردت به سرم ولی خب شوهرم به نسبت من خیلیی بیشتر میگه ولی منم در روز حداقل ۲۰ ۳۰ بار میگم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم عشقم عزیزم  فدای چشمات چرا پرو من یکی بگم اون ۱۰ تا می گه  تا باشه از این پرو بازیا 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه چرا پرو بشه واقعا یه ادم با محبت کردن 

زیادن 

یهو میپرم رو سر و کلش قربون صدقش میرم😂

یا کلا عشقم و عزیزم همیشه هست 

هیچوقت ساده نشده جواب بدم چه وقتی خودمون هستیم چه تو جمع 

همیشه محبت تو کلام دوتامون هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ازدواج سابقم عاشقانه بود و خیلی خیلی خیلی هم وقت میذاشتم برای همسر سابقم و هم قربون صدقه های افراطی می رفتم و کلا به قول مشاور مادری کردم براش تا همسری ...

تنها چیزی که از آخرین بار یادمه برگشت بهم گفت حالش بهم میخوره ازم و بهتر از من براش زیاد بوده ...

اونجا بود که فهمیدم اشتباه کردم ... مردا رو باید تشنه نگهداشت

...Don't judge situation , you've never been in

چرا پرو بشه اخه😂 

من احساساتم رو راحت به زبون میارم 

چندبار بگی راحت تر میشه برات ، تمرین کن  

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

ن بابا پرو چی بشه خرکیف میشه بچم😂

از دوران دوستی همش داریم قربون صدقش میرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

به چشم پر رو شدن طرف مقابل به بروز احساساتمون نگاه نمی‌کنیم 

در واقع چرتکه نمیندازیم سر علاقه متقابل 

عشق می‌دیم عشق دریافت میکنیم 

از دید شخصی من احساسات زمانی بروز داده میشه که طرف مقابل شرایطی چه در کلام چه در رفتار محیا می‌کنه 

و ناخودآگاه کلمات از قلب نشأت گرفته به زبان میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ازدواج سابقم عاشقانه بود و خیلی خیلی خیلی هم وقت میذاشتم برای همسر سابقم و هم قربون صدقه های افراطی ...

تو مقصر نیستی ادم سالم هرچی محبت کنی دوبرابر پس میده اینا ک عوض میشن روان مریضی دارن

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

من میگم چون همسرم خیلی نیازمند قربون صدقه هست 

ولی مثلا مامانم اصلا قربون صدقه ی بابام نمیره رابطشون هم خوبه 

بستگی داره به شرایطتتون 

ولی یه چیز که خیلی مهمه اینکه همیشه قدردان زحماتش باش و این رو به زبون بیار ، حتی اگر یه میوه میخره ، شما بگو به به چه میوه های خوبی گرفتی دستت درد نکنه تا تشویق بشه .