2821
2789

فعلا ک نباید برنج و نون بخوره

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

جراحی باز بوده یا لیزر؟

۹ روز خیلیه دیگه .پسر من لیزر بود .از روز سوم دکتر گفت غذای نرم بخوره همه چی

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد ی هفته غداهای میکس شده و نرم میتونه بخوره ربم مشکلی نداره ماکارونی شفته برنج شفته با خورشت همه چی میتونه بخوره ادویه و چیزای سفت نخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بعد ی هفته غداهای میکس شده و نرم میتونه بخوره ربم مشکلی نداره ماکارونی شفته برنج شفته با خورشت همه چ ...

نون تیلیت کنه توی ابگوشت؟ لوزه رو با دستگاه عمل کرده ولی لیزر نبوده

با دستگاه بوده و لیزر نبوده

دستگاه رادیو فرکونسی منظورتونه؟

اگه اونه که مانعی نداره زود خوب میشه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

نون تیلیت شده چی؟

نم فقط بهش فشار نیاد 

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

ممنون گلم🌸

خواهش میکنم

دکترش بهش برنامه غذایی نداده؟

برای ما ۱ ماه برنامه داد ، چون خیلی گذشته دقیق یادم نیس اما میکفت برنج و نون ندید بچه بهش فشار میاد کر نشه

نون تیلیت کنه توی ابگوشت؟ لوزه رو با دستگاه عمل کرده ولی لیزر نبوده

اره قشنگ نرم و خیس باشه میتونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2825
2823
2791
2779
2792