2777
2789
عنوان

مشکلات با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 59 پست
یعنی دقیقا تو یک واحد ؟آشپزخانه مشترک؟

ی خونه ی ویلایی هستش ک ۳ تا خواب داره بزرگه خونه ارع ی آشپزخونه مشترک و همه چی مشترکه دیگ ما تو ی اتاق میخوابیم اون تو پذیرایی می‌خوابه 

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفیم با چن نفر حرف زدم مشورت گرفتم گفتن ک بمونی بهتره میدونو خالی کنی دستت هیچی نمیگیره چون از م ...

به نظرت ارزش داره،روح و روانت آسیب ببینه و استقلال شخصیت هم گرفته بشه،این زمانه ترجیح میدن،تو یه  اتاق، با حفظ حریم شخصی و آرامش زندگی کرد،شر این جور افراد هم دور باشه

به نظرت ارزش داره،روح و روانت آسیب ببینه و استقلال شخصیت هم گرفته بشه،این زمانه ترجیح میدن،تو یه ات ...

منم میگم ارزش نداره بخدا از الان اعصبی شدم قلب درد معده درد اصلا تمرکز ندارم همش استرس دارم 

ی خونه ی ویلایی هستش ک ۳ تا خواب داره بزرگه خونه ارع ی آشپزخونه مشترک و همه چی مشترکه دیگ ما تو ی ات ...

ولم کن اسی همه چی که پول نیست 

اومدیم اینه صد سال عمر کرد خدای نکرده زمینگیر شد می خوای پرستاری کنی

من باشم بلند میشم میگم بریم مستاجری 

برای مادرشوهرتم سخته

الان مادر شوهر خوام 90 هم رد کردن یکم مریض هستن 

انشا...شوهرت کار میکنه خودتم کار می کنی حالا یک خونه می خرید

به نظرت ارزش داره،روح و روانت آسیب ببینه و استقلال شخصیت هم گرفته بشه،این زمانه ترجیح میدن،تو یه ات ...

ولی حتی با پدرمم مشورت کردم ایشونم گفتن بمون یکم تحمل کن اهمییت نده چون بری از ازونجا چیزیم ک باید بدن بهتون و میدن ب اون یکیا شوهرمم همین حرفو میزنه ولی خب ی سری حرفارو نمیشه بی اهمییت رد شد از کنارش

ولم کن اسی همه چی که پول نیست اومدیم اینه صد سال عمر کرد خدای نکرده زمینگیر شد می خوای پرستاری کنیمن ...

بنظرتون ب شوهرم بگم ک صب مادرت این حرفو زد بهم بهش بگو ک من پول ندارم برم اجاره بشینیم خونه رو بفروش پول بده بمن من برم اینجوری بگم بنظرتون بگه بهش

منم میگم ارزش نداره بخدا از الان اعصبی شدم قلب درد معده درد اصلا تمرکز ندارم همش استرس دارم

والا ادم حول می کنه مادر شوهر تو خونه باشه حتی شوهر بخواد در گوشی حرف بزنه

من فکر کنم مادر شوهرت زیاد پیر نیست 

والا ادم حول می کنه مادر شوهر تو خونه باشه حتی شوهر بخواد در گوشی حرف بزنهمن فکر کنم مادر شوهرت زیاد ...

ن ۶۵ سالشه ولی انگاری ۳۰ ۴۰ ساله س

ولی حتی با پدرمم مشورت کردم ایشونم گفتن بمون یکم تحمل کن اهمییت نده چون بری از ازونجا چیزیم ک باید ب ...

احیانا غرب کشوری نیستی ،قبلنا اون ورا همچین رسمی داشتن،پسر کوچیکا از همون بچگی ادعای  مالکیت خدادادی خونه پدری رو داشتن،و بارها تهدید به بیرون کردن الباقی😅

احیانا غرب کشوری نیستی ،قبلنا اون ورا همچین رسمی داشتن،پسر کوچیکا از همون بچگی ادعای مالکیت خدادادی ...

😂ن من خودم ک تهرانی هستم و تو گیلان ازدواج کردم سمت شمالیم

بنظرتون ب شوهرم بگم ک صب مادرت این حرفو زد بهم بهش بگو ک من پول ندارم برم اجاره بشینیم خونه رو بفروش ...

شوهرت مسول خونه تهیه کنه حالا هر طور صلاح می دونه ولی بدم نیست بفروشه دوتا اپارتمان با دوتا خونه کوچکتر بگیره

ولی همش شوهرتو تشویق کن با مادرش مدرا کنه بگو منم راحت نبستم پیش مامانت

احیانا غرب کشوری نیستی ،قبلنا اون ورا همچین رسمی داشتن،پسر کوچیکا از همون بچگی ادعای مالکیت خدادادی ...

آخه شوهر من خیلی بدبخته اینجور قصدهارو نداره اصلا خیلی سادس و دل رحم 

شوهرت مسول خونه تهیه کنه حالا هر طور صلاح می دونه ولی بدم نیست بفروشه دوتا اپارتمان با دوتا خونه کوچ ...

باشه حتما ممنونم بابت راهنماییت عزیزم