2777
2789
عنوان

مشکلات با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 59 پست
بگو بهش، این چیزا که دست من نیست پسرت باید راضی بشه، وگرنه. من. که از خدامهولی چه مادر سنگلیه💔فکر ک ...

دقیقا با من دعوا می‌کرد چن وقت پیش ک بچتون کجا میخوایی بشوری گفتم بزار بدنیا بیاد حالا خب باید تو خونه بشورمش دیگ گف ن خونه کثیف میشه ببرش توحموم دیگ ادامه ندادم

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍
حق داری عزیزم...حق باتو قشنگم اما مواظب خودت باش بخاطر اون رفتار خودت اذیت نکن

خیلی استرسی شدم این مدت همش دلم‌هری میریزه با حرفاش اصلا صداش میاد میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه ای بری اون خونه هم میده بقیه بشین سرجات به حرفاش هم توجه نکن

شوهرمم همینو میگه ولی چیکار کنم اذییتم‌میکنه رفتاراش

چه رسم ببخودی اینجوری مجبوری مادرشوهرتو تحمل کنی

چی بگم منم دارم ۵ ساله تحملش میکنم ولی درک نداره نمیگه این بارداره این حرفارو بهش نزنم

به کتفت بگیر رفتاراشو توهم بچزونش

مشکل من اینه ک انقد احساساتیم زود ب خودم‌میگیرم و ناراحت میشم ولی خب جاهایی ک بهم زور بیاد جوابشو محترمانه میدم

به کتفت بگیر رفتاراشو توهم بچزونش

میدونه میخوام ب شوهرم بگم مامانت صب اینجوری میگف میخوام بهش بگم ک ب مامانت بگو میخوایی من برم عب ندارع من پول ندارم خونه بگیرم خونه ی بابامو بفروش پولشو بده تا من برم بنظرت اینجوری بگم

از کجا می‌دونی ورثه میان سند بزنن به نامتون

اصلا اینجا رسمشون اینه ک بچه ی آخر ک میمونه خونه ی پدرش در نبود مادرش خونه میرسه ب این اصلا کلا همه میدونن و میگن خودشون ولی من ازاین مادر چشمم آب نمیخوره چقدرم ب شوهرم میگم میگه پاش بیفته خون ب پا میکنم اینجا برای منه مگه کسی میتونه بگیره از من

و اینم بگم ب باقی بچه هاش حسابی اموال رسیده

اره بچه های دبگه هم میگن چشم اینجا مال شما

و این قانون من در آوردی رو قبول می کنن

البته شوهرت مقصره

هر وقت مامانش گفت بگو من از خدامه بریم به پسرتون بگید

والا ادم خیر مالی که براش زحمت کشیده رو نمیبره چه برسه این خونه ها

اره بچه های دبگه هم میگن چشم اینجا مال شماو این قانون من در آوردی رو قبول می کننالبته شوهرت مقصرههر ...

منم میگم مقصر شوهرمه میگم هرچقدر بهش گوش نمیده میگه اینجا برای منم‌من تکون نمی‌خورم البته خب داداشاشم گفتنا زبانن اونجا برای توی 

وا شوهرتو دعوا کن این چه اخلاقی هست اصلا خوب نیست

از طرفیم با چن نفر حرف زدم مشورت گرفتم گفتن ک بمونی بهتره میدونو خالی کنی دستت هیچی نمیگیره چون از منم بدش میاد ب شوهرمم هیچی نمیده ولی میگن بمونی بهتره ک ولی خب خودم‌اذییت میشم