سلام بچه ها خوبید؟ من ۵ ساله کازدواج کردم و چون شوهرم بچه ی آخر هستش و اصولا رسماینه ک خونه ی پدری ب بچه ی آخر میرسه و منم دارم اینجا زندگی میکنم مادرشوهرمم هستش ولی از همون روز اول چون زیاد ازمن خوشش نمیاد میگف ک برید اجاره بشینید ولی شوهرم هزار بار گف اینجا برای منه تو برو و ازاین حرفا الان من ۱۸ هفته ک باردارم دوباره نمیدونم چش شده ک صب بمن میگه شوهرت باید یجارو اجاره کنه برید ازاینجا منم چیزی بهش نگفتم واقعا خسته شدم هرچقدر ب شوهرم میگم بریم میگه اینجا خونمه چرا بزارم برم اجاره بشینم و ازاین حرفا موندم چیکار کنم چجوری رفتار کنم چی بگم هزدقیقه بمن استرس وارد میکنن بااین حرفاشون دلم میشکنه
بگو بهش، این چیزا که دست من نیست پسرت باید راضی بشه، وگرنه. من. که از خدامهولی چه مادر سنگلیه💔فکر ک ...
دقیقا با من دعوا میکرد چن وقت پیش ک بچتون کجا میخوایی بشوری گفتم بزار بدنیا بیاد حالا خب باید تو خونه بشورمش دیگ گف ن خونه کثیف میشه ببرش توحموم دیگ ادامه ندادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا اینجا رسمشون اینه ک بچه ی آخر ک میمونه خونه ی پدرش در نبود مادرش خونه میرسه ب این اصلا کلا همه میدونن و میگن خودشون ولی من ازاین مادر چشمم آب نمیخوره چقدرم ب شوهرم میگم میگه پاش بیفته خون ب پا میکنم اینجا برای منه مگه کسی میتونه بگیره از من
از طرفیم با چن نفر حرف زدم مشورت گرفتم گفتن ک بمونی بهتره میدونو خالی کنی دستت هیچی نمیگیره چون از منم بدش میاد ب شوهرمم هیچی نمیده ولی میگن بمونی بهتره ک ولی خب خودماذییت میشم