2777
2789

من و نامزدم باهم ۱۳سال اختلاف سنی داریم ولی در کل باهم تفاهم داریم اما ی مشکلی که داریم این که شوهرم به شدت به خواهرش وابسته است وقتی خواهرش نیست خوبه باهم میریم بیرون یا کنار هم هستیم اما خواهرش که میاد بدو بدو میره خونه خواهرش در هفته ۵روز مطمئن باشید میره خواهرزاده هاش هم سن من هستن خیلی دوستشون داره خیلی بهشون محبت میکنه و دلسوزی میکنه براشون کم کم دارم حس میکنم من براش مهم نیستم من اصلا حسود نیستم ولی کم کم دارم حسودی میکنم خودخوری میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گویا ایشون داره زیاده روی می‌کنه در رسیدگی به خواهر و خواهرزاده، البته محبت داشتن به خانواده خوبه در کل، شاید بهتره بعضی مواقع همراهش بری یا برای بعضی روزها برنامه گردش دو نفره بچینی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب گویا ایشون داره زیاده روی می‌کنه در رسیدگی به خواهر و خواهرزاده، البته محبت داشتن به خانواده خوبه ...

بارها شده برنامه ریزی کردم برای بیرون رفتن همین ک خواهرش میاد و زنگ میزنه شده باشه من وسط راه ول کنه ول میکنه میره خونه خواهرش بارها گلگی کردم میشه شما زن ها میخواهید مارو از خانواده جداکنید

بارها شده برنامه ریزی کردم برای بیرون رفتن همین ک خواهرش میاد و زنگ میزنه شده باشه من وسط راه ول کنه ...

بگو عزیزم چه جدا کردنی، خیلی خوبه که به خانواده ات محبت و علاقه داری، ولی سعی کن متعادل رفت و آمد کنی که منم دلخور نشم 

با زبون خوش راضیش کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.