2777
2789
عنوان

خونواده‌ی شوهرتون شام دعوت می کنید 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست

ماهم همسایه ایم انتظار دارن همیشه دعوتشون کنیم ولی حتی اگه خواهرشوهرامم بیان مارو دعوت نمیکنه

فقط عید یه شب شام میریم خونشون و تمام

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب تو دوستی داری زیاد دعوت کنیولی اونا همون اندازه دوستی دارنتو باید خودتو تغییر بدیو اینکه توقع دار ...

نه من توقعی ندارم بخدا فقط دوست ندارم همیشه نفر دوم مابشیم داماد خواهرشوهرم قبل تر از پسرش دعوت کنه بهت بر نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی یبار میرم ماهی یبار میان زیاد صمیمی نیستیم شوهرم از اول گفت نمیخوام صمیمی شی یجور دیگه سرتو گرم کن مجبور نشی بری خونه فامیلم 

چون خانواده و فامیلشو میشناسه 

الانم خدارو شکر هیچ مشکلی نداریم دوری و دوستی 

ماهی یبار میرم ماهی یبار میان زیاد صمیمی نیستیم شوهرم از اول گفت نمیخوام صمیمی شی یجور دیگه سرتو گرم ...

اهوم اخه ما مدام همو میبینیم پنج قدمم فاصله نیست بین خونه هامون  منو تا دعوت نکنن نمیرم  دور بودیم که فکنم سالی یه بار منو میدن خونه مادرم دو هفته یه بار میرم 

نه من توقعی ندارم بخدا فقط دوست ندارم همیشه نفر دوم مابشیم داماد خواهرشوهرم قبل تر از پسرش دعوت کنه ...

چرا

ولی تو باهاشون تو یه ساختمانی عزیزم

فک کنم خیلی وقت هم نباشه که ازدواج کردی

راه درازی هنوز در پیش داری

اگه بخوای سر این چیزا ناراحت بشی

یا باید  زودتر از اون ساختمانی بری یا آخرش دعوا میشه

تو وقتی که طرفتو شناختی به اندازه حرمتی که بهت میذاره براش ارزش بذار و  باهاش برخورد کن

منم قبلا برام مهم نبود ولی الان چندماهی بهم برمیخوره انگار مجبور مارم دعوت کنه چون تو یه ساختمونیم ج ...

من بهش فکر نکرده بودما😑 ماهم دقیق مثل شماا  وای من چفد بدبختم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️