2777
2789

ما تو یه ساختمونیم  من قبلا خیلی دعوت میکردم جوری بود که هفته ای دوسه بار هرچی درست میکردم به اونام میگفتم بیایین خونه‌ی ما دستم به کم نمیرفت بعد دیدم مادرشوهرم تا خواهر شوهرمینا میان خونه شون مارو دعوت می کنن  خودمونو اصلا تنهایی دعوت نمیکرد  دختراشم سالی یکی دوبار دعوت کنن مادرشونو جای شکر داره . منم دیگه این رسم از بین بردم الان هر موقع پدر مادر خودمو دعوت می کنم اونارم دعوت می کنم  بعد بخدا شامم دعوت می کنه انگار به شعورت توهن می کنه یه تیکه مرغ چهار قسمت تقسیم می کنه یانکن شوهر من تک پسر. نشده یه بار مارو اول دعوت کنه بعد دختراشو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگیا منم همین کارو میکنم هیچ وقت تنها دعوتم نکرد😑هر وقت خاهرشوهرا میان ب ماهم میگ بریم🤨

منم همیش هر چیززز خوبی درست کنم میگم بیان خونه ما 😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ماهم تویه ساختمونیم بیشترواسه مناسبتادعوت میشیم ولی خواهرشوهراکثرروزاهست 

واقعاتوقعی ندارم ازشون ولی خودم هروقت بتونم دعوتشون میکنم .حالایابه صرف شام یامیوه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یک ماهه ازدواج کردم تاحالا دعوتشون نکردم 

فقط وقتی خونه رو نچیده بودیم اومدن یه سر زدن هدیه اوردن رفتن 

منم توی این چندسال که همو میشناختیم و محرم بودیم و … چندبار بیشتر نرفتم خونشون 

با اینکه مشکلی باهم نداریم و احترام میذاریم به هم  و خیلی با شخصیتن ، اما میخوام بینمون یکم فاصله باشه و حد مرز ها حفظ بشه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

خب تو دوستی داری زیاد دعوت کنی

ولی اونا همون اندازه دوستی دارن

تو باید خودتو تغییر بدی

و اینکه توقع داری جدا شما رو دعوت کنن

معمولا پدرومادر بچها رو جدا دعوت نمیکنن 

همه باهم 

چون معمولا باعث ناراحتی و دلخوری بین بچها میشه

راست میگیا منم همین کارو میکنم هیچ وقت تنها دعوتم نکرد😑هر وقت خاهرشوهرا میان ب ماهم میگ بریم🤨منم ه ...

منم قبلا برام مهم نبود ولی الان چندماهی بهم برمیخوره انگار مجبور مارم دعوت کنه چون تو یه ساختمونیم جالبیش اینجاست هرچیم درست می کنه یه چیزی کم میاره میاد سراغ من بخدا بعد داماداش میبینه نیشش تا بنا گوش باز

ماهم تویه ساختمونیم بیشترواسه مناسبتادعوت میشیم ولی خواهرشوهراکثرروزاهست واقعاتوقعی ندارم ازشون ولی ...

منم ندارم ولی خوشم نمیاد بخاطر دختراش به پسرشم بگه