2777
2789
عنوان

ازدواجم نمیشه

279 بازدید | 44 پست

آدم درست و حسابی توی زندگیم نمیاد و ازدواجم نمیشه...از زندگی گله دارم از خدا گله دارم و نمازامو قطع کردم چون حس میکنم خدا باهم کاری نداره منم دیگه باهاش کاری ندارم. دلم خیلی گرفته. خیلی چیزا برای خدا کاری نداره تو زندگیم انجام بده ولی همش خودمو دلداری میدادم لابد زمانش نرسیده ولی دیگه کلا قطع امید کردم و فقط زندگی میکنم که گذران روز و عمرم باشه.الانم حوصله نصیحت شنیدن اصلا ندارم. خیلییییییییی ناراحتم خیلیییی...کسی هست تو این شرایط باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره چه تاثیری داره؟کجا میگیری؟

من از یه حاج خانوم اهوازی گرفتم دقیق درست در اومد ازدواجم پنج شش ساله خانوادگی ازش استخاره میگیریم کامل توضیح میده

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

چند سالته؟ تو هم آدمای داغون میان خواستگاریت؟ چرا یه دونه پسر معمولی نرمال پیدا نمیشه

۲۸ ۹ اره والا انقدداغون ک میگم یعنی من انقدزشتم؟شانس خاهر شانس منم خیلی دلگیرم همش میگم خدایاخوشبختی وارزوی من واسه توکوچکترین کاره چرا نمیکنی ولی انگار ن انگار

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل