2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنید

601 بازدید | 95 پست

@niniyar
چرا وقتی یه کاربر میخواد دستش رو بشه ، تاپیکو کلا تعطیل میکنید ؟
لطفا مثل کاربر فزوعی اکانت های دیگر کاربر مادرزنم رو ببندید که با توهین ها و دروغا و اکانت های فیکش به همه خیلی ازادانه توهین میکنه و براش هم هیچ فکری نمیکنید !!

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

به من گفتن دارن بررسی می‌کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

امیدوارم واقعا بررسی بشه !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا هرجا ثابت شد منم تگ کن و هرجا نتیجه اعلام شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا به الان ۱۵ تا کاربری ازش سراغ دارم مگه این همه سیم کارت ممکنه😐😐

واقعا 😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی شده مگه مادرزن تعلیق نشده؟

هرچقدرم تعلیق شه باز هزار تا اکانت دیگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماره مجازی هزارتاشم ممکنه

با قیمت محدود اون به درد نخور هاشو توی این رباتای تلگرام میفروشن

یه ثبت نام فقط میخواد دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه اسمش میاد کهیر میزنمولش کنید

اگه بشینه یه گوشه کاری با کسی نداشته باشه ولش میکنیم . مشکل اینه که با توهینا و اکانتای فیکش همرو کلافه کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نفهمیدم چرا تعلیق شد به خاطر فحش دادن؟

فوش و تاپیکای فیک و ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماره مجازی هزارتاشم ممکنهبا قیمت محدود اون به درد نخور هاشو توی این رباتای تلگرام میفروشنیه ثبت نام ...

واقعا مسخرست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بشینه یه گوشه کاری با کسی نداشته باشه ولش میکنیم . مشکل اینه که با توهینا و اکانتای فیکش همرو کل ...

بخواد هم نمیذارنش 

دارن ازش استفاده میکنن

اون قد این حرفا نیست

الکی ربطش دادن به چیزای دیگه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دوبار تو تاپیکاش ب من گفت چون بچه دار نمیشی ب بچه ها من حسودی میکنی 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!