2777
2789
عنوان

سگمون رو با تیر زدن

229 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها داداشم عاشق حیووناس این سگ رو هم از کوچه وقتی بچه بود پیدا کرده بود آورده بود بزرگ کرده بود تا الان که دیگه هم خودش هم سگش بزرگ شده بودن این سگ به حدی وفادار و مهربون بود که نگم هفته ای یکی دو روز مارو میدید ولی انقد محبت میکرد خودشو لوس میکرد حد نداشت جدیدا همدم مادر بزرگم شده بود جلو درشون می‌خوابید تا ک یه روز که نبودیم میان همه سگ هارو بزنن اینم جلو در خونه مادر بزرگم میزنن میاد بیرون میگه شکایت میکنم ازشون اونا هم میخندن میگن شهرداری گفته بهمون فلان طفلک سگه انقد سر صدا میکنه با همون وضع بدو بدو می‌خواسته بره جلو در مامانم اینا که وسط راه میفته و می می‌ره

ما تازه فهمیدیم که اونجا افتاده مرده فکر میکردیم با خودشون بردن 

امروز فهمیدم جیگرم آتیش گرف اونقدر گریه کردم واقعا یکسریا برا حیوون خونگی گریه میکردن رو الان درک میکنم هرچند مال ما خونگی نبود ولی ....

چطوری یکسریا میتونن انقد بی رحم باشن؟کل روزم خراب شده همش تصویرش میاد ذهنم مهربونیاش

دنیای ما همچین جاییه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش شهرداری یه فکری هم برای سگهای اطراف ما میکرد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خدا رحمتش کنه حال نداشتم تاپیک رو بخونم ولگرد بود یا خونگی؟

اینا رو مامانشون انگار کوچیک بودنی ول کرده بود داداشم پیدا کرده بود یکیشون آورده بود بزرگ کرده بود یه بارم دزد زده بود باغمون اونجا هم تو کوچیکیش با لگد زده بودن بهش طفلک اصلا روز ندید تو این دنیا 

ولی خب بزرگ شده بود دیگه نمیرفت داخل خونه هم نیاورده بود بگم خونگی بیرون خونه تو حیاط و باغ اینا بود بعد ک بزرگ شد آزاد میچرخید شب ها بر میگشت جلو در 

اگه خونگی بوده بیرون چکارمیکرده_صحنه رواحساسی میکنین ولی  مستندروندیدین که چقدر بچه ها وجوونای مردم روسگا خورده بودن_حالاشماکاش این سگ روکه میگین خوب بوده داخل حیاط،نگه میداشتین ولی بعدازشهرداری خون سگهای کشته شده گردن اوناست که میرن کیلو کیلو غذا میریزن اینا زاد وولدشون زیادمیشه

کاش تو حیاطی جایی نگهش میداشتین جمعیت سگای ولگرد خیلی زیاد شده رسما به آدما حمله میکنن همین چند وقت پبش یه بچه رو کشتن تازه گرگاس شدنو نابودی حیات وحشم بماند حتی گربه های وحشی و گرازارم میکشن

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

کاش شهرداری یه فکری هم برای سگهای اطراف ما میکرد

توروخدا نگید انقد بد میزننشون من یه بار یه سگ دیگه رو دیدم جلو چشام زدن سوار ماشین کردن بردن بخدا گناه دارن حیوونن جمعشون ببرن جای دیگه زدن چیه آخه حتی شنیدم گاها طفلک هارو میندازن تو قفس حیوونای درنده

کاش تو حیاطی جایی نگهش میداشتین جمعیت سگای ولگرد خیلی زیاد شده رسما به آدما حمله میکنن همین چند وقت ...

این اصلا وحشی نبود شده بود همدم مادر بزرگم که پسرش و همسرش رو به فاصله کم از دست داده بود ....

جای سگ تو کوچه خیابون نیست من با ترس ولرز از کنارشون رد میشم ولی  نفرت دارم از آدمایی که به حیوونای زبون بسته آزارمیرسونن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه خونگی بوده بیرون چکارمیکرده_صحنه رواحساسی میکنین ولی مستندروندیدین که چقدر بچه ها وجوونای مردم ...

آخه یه چیزی بگم این تو خونه روستا بود ولی خونه مامانم اینا شهر هست آخر هفته ها اومدنی میدیدمش 

خونگی نبود که بیچاره رو داداشم بهش کمک کرده بود کوچیک بودنی اونم دیگه ول نمی‌کرد بره انقد وفادار بود 

زندونیش که نمی‌خواست بکنه آزاد بود