2777
2789
عنوان

مامانم هر روز جیغ بلند می‌کشه

153 بازدید | 12 پست

اعصابم خورد کرده 

بابای من پرنده خیلی دوست داره رفته یه پرنده آورده هرچی گفتیم پس بده پس نداد 

من خودمم فوبیا پرنده داشتم ولی مجبور شدم بهش غذا و آب بدم این حیوونکی هم کم کم به ما عادت کرده میاد روی دست و سر میشینه  

حالا مامانم می‌ترسه ازش هر موقع میاریمش بیرون جیغ بنفش میزنه

اینم بدبخت نمی‌فهمه ک مامانم ازش می‌ترسه همش دوست داره بره رو سر مامانمم بشینه

مامانمم هی کولی بازی در میاره فشار خون گرفتم ضربان قلبم رفت بالا درصورتی ک دستگاه فشار داریم دریغ از یک شماره بالا رفتن یا بخواد قلبش تند بزنه

خب دیگه میترسه دیگه بااینکه خودم عاشق انواع حیواناتم ولی برام قابل درکه. اشتباه از پدرتون هست وقتی دونفر دو خونه با پرنده مشکل دارن نباید میاورد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من خودم هر روز سرکارم ولی مجبورم به نظافت قفس رسیدگی کنم غذا بدم بهش مکمل بدم بهش کلی از وقت مو میگیره

بابامم که اصلا کمک نمیکنه

مامانمم دست به هیچی نمیزنه به آب بذاره جلو این حیوون

خودمم اسیر شدم

بنظرتون بفروشیمش؟ دوسشم‌دارم دلم تنگ میشه واسش

و اینک مامانم میگه تو قفس باشه کلا درنیاد

ولی پرنده اگر درنیاری افسردگی میگیره پراش میریزع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میترسه چیکار کنه منم میترسم از حیوانات و دست خودم نیست نزدیکم بشن جیغ میرنم تقصیر باباتونه که فکر کرده خودش تنها تو خونه زندگی میکنه تنهایی تصمیم گرفته من بودم پر میدادم بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب دیگه میترسه دیگه بااینکه خودم عاشق انواع حیواناتم ولی برام قابل درکه. اشتباه از پدرتون هست وقتی د ...

من دوسش دارم و ترسم ریخت ولی مامانم اصلا حاضر نیست رو خودش کار کنه انقد جیغ زده ابرومون جلو در همسایه رفته خیلی بدجور جیغ میژنه

بعد پرنده کلا اندازه کف دسته فک نکنی خیلی گندس این کارارو‌میکنه

خب میترسه چیکار کنه منم میترسم از حیوانات و دست خودم نیست نزدیکم بشن جیغ میرنم تقصیر باباتونه که فکر ...

میمیره اگر پرش بدی کوچولوعه بدبخت

مار کبرا که نیست اصلا درک نمیکنم چرا مامانم انقد می‌ترسه

حالا می‌ترسه عیبی ندارد جیغ بنفش میزنع زشت نیست واس زند پنجاه ساله؟؟؟

خب باباتون اشتبا کرده اورده وقتی میدونه خانمش میترسهالان من از گربه میترسم.. شوهرم بیاره خونه اولا ر ...

این جوجس اصلا ترس نداره بیچاره زوری نداره خیلی کوچیکه

آخه آدم از جوجه می‌ترسه 🤦🏼‍♀️

این جوجس اصلا ترس نداره بیچاره زوری نداره خیلی کوچیکهآخه آدم از جوجه می‌ترسه 🤦🏼‍♀️

کسی از چیزی بترسه براش فرقی نداره چی باشه

بچه گربه هم برا خیلیا خیلی شیرین و ملوسه.. برا من فوبیاس..  میترسم😭😭

میمیره اگر پرش بدی کوچولوعه بدبختمار کبرا که نیست اصلا درک نمیکنم چرا مامانم انقد می‌ترسهحالا می‌ترس ...

ترس سن و سال نمیشناسه نمیشه بخاطر یه حیوون آدم اعضا خانوادشو نادیده بگیره واگذارش کنید یا بفروشید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز