2777
2789
عنوان

استعداد❌ money ✅

279 بازدید | 22 پست

اینکه یه نفر کلی برای یه چیزی کلی کلاس رفته و خودشو با بقیه مقایسه میکنه

و میگه استعدادشو داشتم احمقانه است

اینکه پدر و مادرش کلی برای پول خرج کردن و میگن استعداد بچمون تو این رشته بود

احمقانه است

عزیزم هیچ استعدادی در کار نیست

فقط پول پول پول پول پول تا ابد

خیلیا خیلی استعداد ها دارن ولی چون پولشو ندارن نمیتونن دنبالش برن شاید اگر میتونستن دنبالش برن خیلی موفق تر میشدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره هرکی یه شرایط دارع زندگی عادلانع نیست 

شایذ کسی پول مشکلش نباشع 

ولی اصلا دیگع بع زندگی وتلاش واستعداد فکز نکنه 

انقد افسرده باشه ک هرچقدرم پول بدن ، از پسش برنیاد 

راستش خیلی چیزا ناعادلانست 

همینطور ک تو خانواده ای فقیر بدنیا اومدن ناعادلانست 

تو خانواده ای ک ژن روان واختلال های متعدد دارن هم ناعادلانست 

هیچ چیز عادلانع نبست 

بحث فرهنگ و تفکره بیشتر. 

پدر و مادر پولدار به این درجه از شعور رسیدن که به فرزندشون کمک کنن رشد کنه ولی اونایی که سواد ندارن یا درکشون پایینه میگن فوقش کارگری میکنه یا براشون مهم نیست و بی مسئولیتن. 

درس خوندن استعداد هست ولی حمایتم میخواد

من استعدادهای مختلفی داشتم همشون هم شکوفا کردم بابتش هم هزینه ای نکردم چون کلا من دهه شصتی هستم و اون زمان پرداخت هزینه ها برای خانواده‌ها سخت بود. همه چی به خودت بستگی داره که بخوای چه مسیری رو بری

آره پول خیلی تو زمینه شکوفا کردن استعداد تاثیر داره

ولی اگه کسی هم استعدادش رو نداشته باشه میلیاردی هم خرج کنه به یه سری چیزا نمیتونه برسه

ولی خب کاملا درسته که اگه پول نباشه خیلی از استعداد ها هدر میرن...

بهترین نسخه خودت باش🤞
آره پول خیلی تو زمینه شکوفا کردن استعداد تاثیر دارهولی اگه کسی هم استعدادش رو نداشته باشه میلیاردی ه ...

استعداد به وجود میاد هیچ آدم بی استعدادی هم وجود نداره 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶