2777
2789

مثلا ادم میبینه بچه پولدارا هم یه ساز بلدن حتی باهاش میخونن زبانشون خوبه باشگاهو میرنو بدنا خوبه اصا کلا تو یه هنر و تفریحی استعداد دارن واقعا قضیه چیه ایا این عدالته؟ 

تو جلبک باش پول داشته باش میشی پروفسور

در عوض نابغه باش پول نداشته باش نمیشی بدبخت و کارتن خواب

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه باباهاشون پول دارن تو هرزمینه ای براشون خرج میکنن بچه هاشون استعاداداشون پیدا میشه . ما وقتی پول نداریم ته تهش کلاس زبانه و باشگاه ، خب معلومه نمیفهمیم تو چه زمینه هایی استعداد داریم

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

پول دارن وقتشون صرف پول دراوردن نمیشه میان وقتشونو میذارن برای یاد گرفتن هنر و کارای دیگهکسی که پول ...

دقیقا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نمونش پدر مادر من که منو با آترینا فرحمند مقایسه کردن😂

گفتن اون خودش تلاش کرده

ولی منی که نه کتابخونه داریم نه یه اتاق دارم نه حتی کتاب تست و با این وجود بازم دارم درس میخونم میگه اون باهوش و پر تلاش بوده ولی تو نه 

در هر صورت پول همینه 

میبرتت بالا و همه فقط نتیجه رو میبیننن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

فقیر چطور بره کلاس موسیقی و زبان

استعدایم باشه در نطفه خفه میشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

همه استعداد دارن 

همه 

فقط این شرایط زندگی و مالی که اجازه میده استعداد شما شکوفا بشه یا نه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

استعداد بی هیچ وجه به پول ربط نداره!!!!!!

من وقتی پول ندارم برم کلاس گیتار مثلا از کجا بفهمم استعدادشو دارم یا نه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ