2777
2789
عنوان

بهترین برنج هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست
اره دیگه کلا هندی ها الیاف و پلاستیکن

حالا بعضیا میگن دروغه و اینا از نزدیک ندیدیم ک همه از شنیده ها حرف میزنن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره محسن هندیه یه مدت یه فیلمی اومده بود میگفتن برنج هندیا کاشته و کشت نمیشن با الیاف و پلاستیک میسا ...

این که فقط برای بد جلوه دادن برنج وارداتی بو و بس.

وگرنه مث ماکارونی درست میشن کشت نمیشن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من فیلمشو دیدم تو اینستا با الیاف کردشون برنج

منم دیدم ولی میگن این مارکای معروف مثل طبیعت محسن 

خاطره اینجوری نیستن خودمم موندم والا 

ما همیشه برنج ایرانی میخوردیم ولی خیلی گرون شده 

دیگه نمیتونیم بخریم فک کنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

این که فقط برای بد جلوه دادن برنج وارداتی بو و بس.وگرنه مث ماکارونی درست میشن کشت نمیشن

خب ینی چی باچه موادی درست میشن ماکارونی ارد هست برنج مگه میشه از چیز دیگه ای درست بشه؟

خب ینی چی باچه موادی درست میشن ماکارونی ارد هست برنج مگه میشه از چیز دیگه ای درست بشه؟

اوهوم شاید بشه نمیدونم من فقط شنیدم که مث ماکارونی درست میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اوهوم شاید بشه نمیدونم من فقط شنیدم که مث ماکارونی درست میشه

خب همون حرف بقیه شد که😩

ممکنه از پلاستیک ساخته بشن

خب همون حرف بقیه شد که😩ممکنه از پلاستیک ساخته بشن

نه دیگه پلاستیک نیستن ماکارونی از آرد و ایناست اینم همونجوریه