گـلی_67 مدیر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 عنوان بهترین برنج هندی | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست سلام خانمای کدبانو..اول بگم من میدونم برنج هندی زیاد خوب نیست و بقیه حرفا... ولی خب با شرایط اقتصادی فعلی برنج ایرانی خریدن یکم سختهبرای همین اگر ممکنه و تجربه دارین بگین بنظرتون بهترین مارک برنج هندی چیه؟؟ 1404/07/06 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 حداقل بجای برنج هندی برنج تایلندی یا برنج پاکستانی بگیر.برنج هندی دل درد میاره این پاکستانیو تایلندی رو از کجا میخرین من اصلا تو مغازه ها نمیبینم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
sormeh75 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 9947 من از محسنو مژده و خوشبخت راضیم خوب درمیان 💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
مانداناmandana عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3355 محسن خریده شوهرم دیشب۹۰۰ تومن!😩ماهمیشه ایرانی میخوردیم الان مونده گوشه اشپزخونه دوست ندارم بازش کنم ... نه اون فیلم دروغ بود
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 حالا واقعا فکر کردی برنج ایرانی درجه یک و اصل میارن تو بازار ؟؟ اونا هم پاکستانی و هندیه ، کلا سخت ن ... تروخدا نگو شاید درجه یکو مثلا با درجه ۲ ۳ قاطی کنن ولی ظاهر برنج هندی با ایرانی زمین تا اسمون فرق میکنه نمیشه قاطی کنن بفروشن چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
گـلی_67 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 حالا واقعا فکر کردی برنج ایرانی درجه یک و اصل میارن تو بازار ؟؟ اونا هم پاکستانی و هندیه ، کلا سخت ن ... من سخت نمیگیرم.. اینجا انقد انمای پولدار هستن ادم میترسه ازین سوالا بپرسه
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 نه اون فیلم دروغ بود از کجا میدونین چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
گـلی_67 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 حداقل بجای برنج هندی برنج تایلندی یا برنج پاکستانی بگیر.برنج هندی دل درد میاره وااای تایلندی یه بار گرفتم.. ببین انگار پلاستیک واقعینهرچی جوشید نپختالان کیسه ش کنار خونه س بعد دو سال
گـلی_67 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 حداقل بجای برنج هندی برنج تایلندی یا برنج پاکستانی بگیر.برنج هندی دل درد میاره ما برنج هندی هایلی میگرفتیم.. انقد خوووب بودوقتی میجوشید انگار برنج ایرانی از عطر و طعماما متاسفانه چند وقته ندیدم ازش
گـلی_67 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 دلیل خوب نبودنش چیه؟؟؟ اینجا خب کارشناس زیاده، وقتی ازین مدل تایپیکا میزنی باید اولش بگی باشه خودم میدونم بدهوگرنه کارشناسای مواد غذایی میان میگن برنج هندی فلانه و بهمانه😂😂
booogh عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 5668 این پاکستانیو تایلندی رو از کجا میخرین من اصلا تو مغازه ها نمیبینم برنج فروشی ها وخواربارفروشی ها دارن.جانبو هم داره
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8967 محسن خریده شوهرم دیشب۹۰۰ تومن!😩ماهمیشه ایرانی میخوردیم الان مونده گوشه اشپزخونه دوست ندارم بازش کنم ... محسن مگه هندیمحسن دست سازه؟
booogh عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 5668 ما برنج هندی هایلی میگرفتیم.. انقد خوووب بودوقتی میجوشید انگار برنج ایرانی از عطر و طعماما متاسفانه ... والا ما هروقت برنج پاکستانی گرفتیم سریع پخته.شبیه برنج ایرانی فقط عطر نداره.
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 محسن مگه هندیمحسن دست سازه؟ اره محسن هندیه یه مدت یه فیلمی اومده بود میگفتن برنج هندیا کاشته و کشت نمیشن با الیاف و پلاستیک میسازن میفروشن از اون موقع فکرم راجب برنج هندی بد شد چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8967 اره محسن هندیه یه مدت یه فیلمی اومده بود میگفتن برنج هندیا کاشته و کشت نمیشن با الیاف و پلاستیک میسا ... اره دیگه کلا هندی ها الیاف و پلاستیکن