امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
عزیزم واقعا نگرانید؟ درک میکنم ولی به این فکر کن که ما چشم باز کردیم گرونی بوده ما با گرونی و تورم بزرگ شدیم
اینم عین بقیه چیا
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میره بالا ولی در رکود عمیق.یعنی تعداد معاملات کمه ولی افزایش قیمت اهسته داره.
یه مقدار طلا داریم اگه بفروشیم باید وام هم برداریم برا خرید خونه صبر کنیم طلا بره بالاتر یا الان بفروشیم
اصلا داغونم نمیدونم باید چیکار کنیم
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
عزیزم واقعا نگرانید؟ درک میکنم ولی به این فکر کن که ما چشم باز کردیم گرونی بوده ما با گرونی و تورم ب ...
سال ۹۴اینا بود یهو قیمت خونه چندین برابر شد الان میترسم باز همین بلا سرمون بیاد
اگه میتونید صبر کنید طلا بیشتر گرون میشه نسبت به خونه ولی اگه واجبه بخریعنی اگه بدون خونه نمیتونین ص ...
خونه خودمه ولی خیلی قدیمی کوچیکه ۱۷ساله تحمل کردم چند وقت هم روش فقط میترسم قیمت خونه رشد افسار گسیخته ای داشته باشه
همسرم نمیره دنبالش طمعکار شده هرچی میگم ملک میره روش قبول نمیکنه
اینم ممکنهببین اگه الان پولت میرسه خونه مورد علاقتو بگیری بگیرنخریدنش مث اینه آدم کفش نخره بگه طلا ب ...
خونه مورد علاقم رو پولمون نرسید فروختن ..باید از اول بگردیم دنبال خونه