2777
2789

مامانم قندش یهو بالا رفت الان بیشتر از یک هفته س که بستریه چون به کلیه و چیزای دیگه آسیب زد

بقیش کنترل شد ولی برای کلیه تا حالا سه بار دیالیز شده:)

از اردیبهشت داریم با نامزدم آشنا میشیم به خواسته من اون موقع عقد نکردیم که بعد ماه صفر عقد کنیم 

مشکل اینه که دیگه هیچ ذوقی برای هیچ اتفاقی ندارم

بعد تو این شرایط نامزدم هی میاد از تاریخ عقد و... حرف میزنه به وقتایی هم میگه بهت گفتم همون تیر عقد کنیم گفتی نه

اصلا میزنه به سرم که همه چیو بهم بزنم انقدر که داغونم :)

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

آخی عزیزم 

هر دوتون حق دارین 

چند سالته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله خدا همه مریض هارو شفا بده...الان یعنی باید پیوند بزنه مادرت؟

درسته که شرایط سخته براتون اما فکر نکنم مادرت هم بخواد زندگی تو تحت تاثیر قرار بگیره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

آخی عزیزم هر دوتون حق دارین چند سالته

۲۱

اصلا تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم دیگه همین عقده:)

خدا سلامتی بهش بده انشاالله،بهش بگو شرایط منو میدونی فعلا عقدنکنیم تا مامانم حالش بهتر بشه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

امیدوارم حالشون بهتر بشه. مگه سابقه دیابت داشتن؟ چرا یهو اینقدر قندشون بالا رفته؟ شاید مدت طولانی بالا بوده و متوجه نشدن که کلیه آسیب جدی دیده.

به هر حال امیدوارم حالشون بهتر بشه وسایه شون روی سرتون باشه.

.

عزیزم برا همه ممکنه پیش میاد ..درک میکنم مادرتونه اما قرار نیست تصمیمات مهم زندکیتون با ناراختی به تاهیر بندازید...شرایطسختی دارید .اما سعی کنید ذوق همسرتون رو هم درنظر بگیرید...

الهی که تن مادرتون سلامت وسالم بشن وبرگردید به روزهای عادی...برایشفاشون حمد میخونم

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.

۲۱اصلا تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم دیگه همین عقده:)

بنظرم مامان که از بیمارستان مرخص شد عقد کن اگه دوسش داری نامزدتو 

رو روحیه مامانتم موثره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم ان شاالله خدا همه مریض هارو شفا بده...الان یعنی باید پیوند بزنه مادرت؟درسته که شرایط سخته برات ...

فعلا قطعی نیست ولی روز و شب دارم التماس خدا میکنم که کلیه ها کامل از کار نیفتاده باشن

از کلیه نمونه برداری کردن که ببینن قشر کلیه سالمه یا نه

ولی مثلا دو هفته بود کراتینین رو ۶ ۷ بود:)

خدا سلامتی بهش بده انشاالله،بهش بگو شرایط منو میدونی فعلا عقدنکنیم تا مامانم حالش بهتر بشه

اونم میگه مرخص که شد بهتر شد عقد کنیم

مشکل اینه که من اصلا نمیتونم به این فکر کنم که مامانم تا آخر عمر دیالیز بشه ولی نامزدم میگه حالا خدایی نکرده هم شد چیزی نیست که 

دیالیزی شدن پایان زندگی نیست