2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم برای پسرم

557 بازدید | 37 پست

پسرم امسال کلاس اولیه.

راه مدرسه اش دوره صبح ساعت ۶:۴۵ سرویس میاد دنبالش. ظهرم تا برسه خونه حدودا ساعت یک و نیمه.

انگار خیلی خسته میشه. دیگه جون نداره کاری بکنه.

تو کلاس معلم لوحه نویسی داده بجای اینکه یه صفحه بنویسه فقط یک خطشو نوشته میگم خب مامان چرا انقدر کم نوشتی! میگه خسته بودمممم. مشخصه از خستگی و بی حوصلگی ننوشته.

وگرنه همون لوحه رو تو خونه دو صفحه کامل نوشت.

اینجوری میترسم دیدگاه معلمش بهش بد بشه فکر کنه بچه چیزی بلد نیست و دانش آموز ضعیفیه!

بنظرتون چون اولشه اینطوریه؟ ممکنه بعدا عادت کنه و خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب خیلیی زود بخوابه حدود ۸ ۹ شب

قشنگ یه ۱۰.۱۲ ساعت خواب باشه

ویتامین های بدنش تامین باشه

وقتی از مدرسه اومد نزار بخوابه تا شب راحت بخوابه

اینطوری دیگه خسته نیست

بعدشم از ۷ صبح همه تو مدرسه ان و زود نمیره خیلی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من چون دبیرستانم دور بود گریه میکردم چه برسه به بچه کلاس اولی 

من که عادت نکردم نتیجه خوبی هم نگرفتم

بیار نزدیک خونه ات یه مدرسه ثبت نامش کن

به نظرم دبیرستانی نیست که بگی مدرسه اش خاص و تیزهوشان است که دور باشه هم مهم نیست

دبستان چیز خاصی نداره تقریبا آموزش تو اکثر جاها یکسانه

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من چون دبیرستانم دور بود گریه میکردم چه برسه به بچه کلاس اولی من که عادت نکردم نتیجه خوبی هم نگرفتمب ...

مدرسه نزدیک خونمون محیطش خیلی بده . افتضاحه.

ولی این مدرسه جزء بهترینای شهره. با کلی دوندگی و پارتی بازی اسمشو نوشتم.