2777
2789

و به گرونی محصولا اهمیت بده بازم به اون پوست و مویی میخواد نمیرسه 

من چند وقتی به خاطر امتحانام به پوستم نمیرسیدم ولی اصلا مثل قبل یه دونه جوشم نزدم 

بعد یه ماسک مو المانی با شامپوش رو گرفتم باهم شدن سه تومن ولی هنوز به اون نتیجه میخواستم موهام نرسید

ولی امشب نرم کننده بیست تومنی لطیفه رو زدم به موهام باورتون نمیشه انگار کراتین کردم موهامو😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین

این محصولات ارزون بی نام و نشون که مجبوری از داروخانه میخری از همه چی بهترن

منم یبار تو مسافرت مجبوری یه خمیردندون ارزون خریدم عالی بود

الان اصلا اسمش یادم نمیاد

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆