2777
2789
عنوان

درمان رشک شپش

151 بازدید | 24 پست

سلام لطفا کمکم کنید

دو تا دختر دارم یکیش 11 و یکیش 5 سالشه

جفتشون رو تازه متوجه شدم موهاشون شپش افتاده

موهای دختر بزرگم رو سس مایونز زدم و دونه دونه تار موهاشو گشتم و تمیز کردم الان بنظرم موهاش پاکه

ولی دختر کوچکم چون موهاش بوره اصلا تخم ها رو نمیتونم ببینم سس مایوتز زدم شپش ها گورشونو گم کردن ولی تخم ها مونده و امروز باز دیدم شپش های ریز در حد کنجد بازم هست باز امشب سس مایونز زدم سرش دلم براش میسوزه نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقت پیش خودم از خوابگاه شپش گرفتم 

از داروخونه یه مدل شامپو گرفتم که شونه مخصوصم داشت 

با شامپو موهاتو میشستی بهد شونه که میکردی لای دندونه های شونه پره تخم شپش میشد .دوبار که شستم قطع شد 

بری داروخونه بگی میدن بهت از اونا 

❤️‍🩹

من چند وقت پیش خودم از خوابگاه شپش گرفتم از داروخونه یه مدل شامپو گرفتم که شونه مخصوصم داشت با شامپو ...

والا چون سن دخترم کمه نمیخوام مواد شیمیایی بزنم سرش موهاش خیلی نارکه شونه هم خریدم

شامپو دایلیس از داروخانه بگیر عالیه ‌ولی باید شونه بکشی حتما .ولی یه شامپو هست اسمش یلدا هست عطاری ها دارن من یکی دوماه پیش متوجه شدم موهای دخترم شپش داره گرفتم زدم حتی تخم هارم بی خاصیت میکنه وقتی تخم ها بسوزن با دو سه بار حموم رفتن و شستشو میریزن دایلیس یکم گرون تره  دو مرحله ای هم هست ولی یلدا یه مرحله بزنی جوابه

تخم ها رو نمیبره که

نرم کننده بزن موها رو شونه بکش تو همه جهات بعد شونه رو بشور بقییه موها شامپو ضد شپش ساینوکر هم خوبه روسری سرشون کن بقییه نگیرن تا شپش هم نرفت هر سری بالشت پتوشون رو بشور

خوابگاه شپش داره؟نهههع

نمیخوام خاطرات تلخو تداعی کنم😂💔

یه هم اتاقی داشتم ، افتخار میکرد که 10 روزه نرفته حموم و موهاش چرب نشده 

از شانس همیشم میومد رو تخت من دراز میکشید 😂😂😂

مفتخرم کرد

❤️‍🩹

والا چون سن دخترم کمه نمیخوام مواد شیمیایی بزنم سرش موهاش خیلی نارکه شونه هم خریدم

اره حق داری ولی شپشا مقاومن

من شونه که پر تخم شپش بودو توی محلول پودر لباسشویی و سرکه ریختم 

باورت نمیشه 6 روز بعد که اومدم دوباره شونه رو بردارم همشون زنده بودن 

میترکوندم صداش کامل میومد 

در اینحد مقاومن که هیچی نمیکشه اونارو 

❤️‍🩹

خوابگاه شپش داره؟نهههه

متاسفاااانه .من دخترم هر سال پاییز که میره مدرسه علائم شپش تو سرش میبینم شامپو میزنم از بین میرن 

روغن بادام تلخ میزنم هر بار بعد حموم ب سرش که پیشگیری بشه 

خوابگاه که جای خود دارد 

نمیخوام خاطرات تلخو تداعی کنم😂💔یه هم اتاقی داشتم ، افتخار میکرد که 10 روزه نرفته حموم و موهاش چرب ...

مگه از حموم نکردن شپش میفته؟ والا بچه های من به تمیزی معروفن نمیدونم چجوری شپش گرفتن طبقه پایینمون گربه داره تو خونشون حدسم اینه از اون گرفتن