2777
2789
عنوان

درمان رشک شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه از حموم نکردن شپش میفته؟ والا بچه های من به تمیزی معروفن نمیدونم چجوری شپش گرفتن طبقه پایینمون گ ...

از حموم نکردن زیاد احتمالش زیاده چرا؟ چون اونی که 10 روز حموم نمیره تو چیزای دیگم قطعا بهداشت نداره🤕

ولی اونی که از بقیه میگیره مظلوم عالمه . من خودم چون هرروز حموم میرم تو خونمون همیشه میگن که کچل میشی بعد 30 سالگی .ولی شپشم گرفتم اخرسر😐💔

❤️‍🩹

نرم کننده بزن موها رو شونه بکش تو همه جهات بعد شونه رو بشور بقییه موها شامپو ضد شپش ساینوکر هم خوبه ...

سه روزه هر روز دارم ملافه هاشونو میشورم ظاهرا مجبورم شامپو ضد شپش رو بخرم

از عطاری قطره مخصوص شپش بگیرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ای وای حالا من چکار کنم😭

شپش به راحتی نمیره اول باید موهاشون بعد شستن با شامپو نرم کننده زیاد بزنین نرم شه بعد چن تیکه کنین هر تیکه رو از همه جهات شونه بکشید شونه شپش بعد شونه رو زیر آب بشورین بعد بقییه موها بعدش از شامپو ضد شپش ساینوکر یا یکی دیگه هم بود پرمترین  استفاده کنین خارجی لن دوباره بشورین دوباره شونه بکشین وسایل حموم رو بشورین تو خونه روسری کوچولو سر کنن بقییه نگیرن لباس و ملافه و پتو و اینا رو بشورین

سه روزه هر روز دارم ملافه هاشونو میشورم ظاهرا مجبورم شامپو ضد شپش رو بخرم

بعد هر حموم بشور ملافه ها رو بالشت ها رو خودتون هم روسری سر کنین از بچه ها نگیرین این چیزایی بعضیا میگن خطرناکه این شامپوها خارجیه نرم کننده هم برا بچه ها بد نیست شونه پلاستیک رنگ روشن بخر شپش معلوم باشه

شپش به راحتی نمیره اول باید موهاشون بعد شستن با شامپو نرم کننده زیاد بزنین نرم شه بعد چن تیکه کنین ه ...

شامپو ساینوکر یا پارانیت اگه بتونین پیدا کنین خوبه

پرمترین رو اشتباه گفتم

شپش به راحتی نمیره اول باید موهاشون بعد شستن با شامپو نرم کننده زیاد بزنین نرم شه بعد چن تیکه کنین ه ...

ببخشید دوباره میگم پرمترین رو اشتباه گفتم این شامپو نه  منظورم پارانیت و ساینوکر بود خیلی کم آسیب تره این ۲ تا برا بچه ها استفاده میشه اسمش شبیه بود اشتباه گفتم اگه هم نتونستی پیدا کنی با نرم کننده شونه بکش