2777
2789

دیگه قطعی شد اگه کسی هم نباشه با هم رژیم بگیریم و ورزش کنیم دیگه خودم تنهایی باید شروع کنم اگه تنهایی تنها هم باشم دیگه باید شروع کنم 

خیلی خیلی زیاد استعداد چاقی داریم تو خانواده همه ۱۰۰ کیلو ۲۰۰ کیلو پیچه نمیخام مثل اونا بشم خدایا کمک 

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

اول فک کردم کم کردی ..خخخخ...200 کیلو واقعا دارید ؟مرد یا خانم ؟

هم مرد هم خانوم حالا دقیق نمی‌دونم ۲۰۰ یا نه ولی اره خیلی خیلی خیلی چاق داریم ولی خب اقوام دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم مرد هم خانوم حالا دقیق نمی‌دونم ۲۰۰ یا نه ولی اره خیلی خیلی خیلی چاق داریم ولی خب اقوام دور

قدت چقدره ؟به نظرم یکم کمالگرایی داری فقط باید کمتر خورد قند و شیرینی و تنقلات رو کم کرد پیاده روی هم رفت ...هر چی سخت بگیری سخت تر میشه 

قدت چقدره ؟به نظرم یکم کمالگرایی داری فقط باید کمتر خورد قند و شیرینی و تنقلات رو کم کرد پیاده روی ه ...

می‌دونی من تو شیردهی تا ۶۰ کیلو لاغر شدم خب 

از وقتی پسرعمو از شیر گرفتن چاق شدم دارم دیوونه میشم شکم و پهلو خیلی زیاااااد متنفرم ازش 

میخام رژیم کالری شماری شروع کنم و ورزش داخل خونه

می‌دونی من تو شیردهی تا ۶۰ کیلو لاغر شدم خب از وقتی پسرعمو از شیر گرفتن چاق شدم دارم دیوونه میشم شکم ...

خیلی غلط املایی نوشتمممم

می‌دونی من تو شیردهی تا ۶۰ کیلو لاغر شدم خب از وقتی پسرعمو از شیر گرفتن چاق شدم دارم دیوونه میشم شکم ...

اگه شرایط پیاده روی داری یا باشگاه ورزش هوازی برو هم روحیت عوض میشه هم انگیزه ....ولی کار نشد نداره شبا زود بخواب صبحا زود بلند بشی ورزشو صبحا 1 ساعت بکن با لذت خوراکتم یه سری چیزا که خودت میدونی حذف کن وعده هاتم با سالاد کاهو بخور که سیر بشی زود ...کلا سبک زندگیتو باید عوض کنی گیریم 10 کیلو تو 1ماه کم کردی دوباره برگرده چه فایده

اگه شرایط پیاده روی داری یا باشگاه ورزش هوازی برو هم روحیت عوض میشه هم انگیزه ....ولی کار نشد نداره ...

اره عزیزم مرسی

سلام عزیزم خوبی؟تاپیک رژیم پابرجا شده دوباره اگه دلت خواست خوشحال میشم بیایی🥰

سلام ممنون تو خوبی عزیزم 

تو تاپیک خودت دیگه نه