زندگیم یک ماهه بسته شده به دوشنبه ها که می رم پیش دکترم تا ببینم کی این تومور لعنتی در می یارن این بار استرس از زندگیم کم بشه همش از این دوشنبه تا دوشنبه بعد لحظه شماره انگار هفته هام دیگه روزی نداره جز دوشنبه
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
سه هفته س سرما خوردم و خوب نمیشم دارم فکر می کنم کاش صبح که بیدار شدم دیگه این بیماری تو تنم نباشه و ...
وای آره منم دو هفته هست دارم میمیرم از سرما خوردگی با اینکه شهرمون هنوز گرمه از طرفی میرم مدرسه برام مثل جهنم میمونه دیگه پوست ببینیم میسوزه از آبریزش بینی دارم
انشالله هم تو هم من خوب شیم😙
کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شکمم حتی خوش خیمشم الان تو شرایط بدیه سایز بسیار بزرگ و وزن بالا وچند دهلیز بودنش چون بزرگه معلوم نشد دقیقا به چه اندامی چسبیده تا تست سرطان بیاد وسی تی اسکن تا حالا طول کشید خدا عمر بده دکترای که جواب سی تی وقتی مریض از دست رفت می دن تازه امروز جوابیه سی تی اومده یه هفته هم سرما خورده بودم نمی تونستم جراحی کنم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن