2777
2789
عنوان

چطور دلتنگ نمیشی لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست
دهنشو سرویس میکنم بزار برگرده من که قرار نیست برم دنبالش اره خودمون هم همینجوریم هزاربار قهر و اشتی ...

اینبار خیلیییییی ناز کن اینم الان مطمعنم نخوابیده تو فکر می‌کنی خوابه غرورش نمیزارع زنگ بزنه 

چون چند بار این قضیه برا خودم پیش اومد دارم میگم بهت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عین خودش باشیدزیادی خوب بودن خوب نیست زیادی میشید

😂🫠فکر کنم منتظره من پیام بدم ولی زهی خیال باطل 

این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

اینبار خیلیییییی ناز کن اینم الان مطمعنم نخوابیده تو فکر می‌کنی خوابه غرورش نمیزارع زنگ بزنه چون چند ...

آره بابا روزی هزاربار میاد اخرین بازدیدمو چک میکنه 

بابا اون خودش بیشتر درگیره 

حالا حالیش میکنم بزار بیاد. باید به التماس بندازمش

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

چیز خاص و مهمی نیست مگه تقصیر تو بوده اون پیاد پیویت، مسخره

آره واقعا مسخره 

چیز خاص و مهمی نیست مگه تقصیر تو بوده اون پیاد پیویت، مسخره

ی بار دیگه هم سر همین موضوع بحثمون شد من کوتاه اومدم خب تقصیر من چیه ؟من ی استوری از خودم گذاشتم اون شخص اومد ریپلای کرد و چیز خاصی هم نگفت اتفاقا متاهله هم اون شخص