گل__شببوبوبو مدیر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 عنوان چطور دلتنگ نمیشی لعنتی | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست من دارم از دلتنگی تو سرویس میشم تو چطور عین خیالت نیست🥲🫠مگه از سنگی؟؟مگه تو خودت نبودی وقتی من قهر میکردم تا شیش ساعت پشت سر هم پیام میدادی قربون صدقه ام میرفتی باهات بزنممیگفتی بدون حرف زدن با تو خوابم نمیبره...🫠حالا چطور خوابت میبره ؟ اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم. 1404/07/06 | 01:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 میفهمم چی میگی هعی چی بگم دیگه دارم عادت میکنم اولش یکم سخته اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6370 معلومه که به راحتی میخوابه اگر نمیخوابید که ی پیام میداد دهن سرویس حقیقتا خیلی وقته فهمیدم هیچکس وجود نداره و ما تنهاترین تنهاها هستیم
fateme8778 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 558 خدا نکنه عزیزم ی هفته اس چند وقت باهم بودین؟من تو همین شرایطم
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 دلیل کات؟ ی دلیل مسخره فقط برا اینکه ی استوری گذاشتم ی شخصی که متاهل بود ریپلایش کرد 🫠اونم گفت نباید هرکسی بیاد پیویت و باهات هم کلام بشه اون شخص هم اشنای نزدیک بود اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 چند وقت باهم بودین؟من تو همین شرایطم 3سال و خوردی هست برمیگرده میدونم اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
سلین1375 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 914 هعی چی بگم دیگه دارم عادت میکنم اولش یکم سخته صبر کن و سکوت اگه قسمت باشه برمیگرده گاهی رها کردن بهترین فرصته
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 صبر کن و سکوت اگه قسمت باشه برمیگرده گاهی رها کردن بهترین فرصته رهاش کردم خودش خواست برمیگرده 🫠 اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
نازنین6677 عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 3400 پسرا جدیدا همشون همینجوری شدن خدا ازشون نگذره که ادمو اذیت میکنن شدیدا درکت میکنم ولی اونا البته نه همه چون خرنو بی احساس هیچی حالیشون نیست
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 حقیقتا خیلی وقته فهمیدم هیچکس وجود نداره و ما تنهاترین تنهاها هستیم انسان از اول خلقت تنهاست تا اخر خلقت اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 پسرا جدیدا همشون همینجوری شدن خدا ازشون نگذره که ادمو اذیت میکنن شدیدا درکت میکنم ولی اونا البته نه ... مطمئنم خودش الان تو عذابه فقط ادا در میاره اون بیشتر از من وابسته بود و عاشق..اما وقتی قهر میکنیم بشدت اذیت میشه اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.
سلین1375 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 914 رهاش کردم خودش خواست برمیگرده 🫠 آره سراغشو نگیر گاهی مرد جماعت باید رها شن برمیگرده
fateme8778 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 558 3سال و خوردی هست برمیگرده میدونم اوووووواره بابا برمیگرده الان یکم باهات لجه ماهم همینجوریم دو روز حرف نمیزنیم دوباره خودش میاد پیام میده
گل__شببوبوبو مدیر استارتر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1435 اوووووواره بابا برمیگرده الان یکم باهات لجه ماهم همینجوریم دو روز حرف نمیزنیم دوباره خودش میاد پیام ... دهنشو سرویس میکنم بزار برگرده من که قرار نیست برم دنبالش اره خودمون هم همینجوریم هزاربار قهر و اشتی کردیم هووووو تا دلت بخاد دیگه امارش از دستم در رفته اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.