2777
2789

چیا بخورم وزن نی نی خوب بشه 

تخم مرغ نمیتونم حالم بد میشه جز اون چی خوبه مامانا ممنون میشم بگین ❤️🌺

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا 

من سر بچه هام هیچی نمیتونستم بخورم،تا آخرشم اینکه بگی کباب بخورم و جگر بخورم و فلان و بمان نه 

رو پسرم که عملا هییییچ،عصرا میرفتم سر کار،از صب تا ساعت چار پنج هیچی نمیخوردم بعد یا ساندویچ میخوردم یا کیک و چایی و از اینجور چیزای الکی،میدونم خوب نبودن ولی خب نمیتونستم چیزی بخورم ،تهشم پسرم چار کیلو شد،کلا ژنتیکی انگار بچه هام خوب وزن میگیرن با وجود اینکه خیلی تغذیم بده،دخترمم ۳۷۶۰ بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مغزیجات،نون خامه ای،گوشت فراوون کباب کن اگه دلت ب پخته نمیکشه،پودر شیر خشک تروومام،سیب زمینی پخته یا ...

هزار ماشالا عزیزم ممنون 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

کباب حلیم بستنی ماهی میگو گوشت کبابی گوسفندی بلدرچین  روزی یک مشت چهار مغز 

سعی کن کیک و بیسکوییت چیزهای قندی مصنوعی مثل نوشابه نخوری دلستر هم روزی یک لیوان خوبه 

اش اینا سعی کن نخوری الکی نفخ میکنی برای نینی هم خوب نیست ویتامینهاتو پروناتال اینا رو حتما بخور صبحانه عسل و خامه سرشیر پنیر و گردو فست فود سعی کن نخوری 

جگر هم هوس کردی کم بخور میگن زیادیش خوب نیست ولی ماهی خیلی خوبه معزیجات باعث میشه نی نی خوشگلم بشه میوه هم به اندازه بخور قندت بالانره 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد