کباب حلیم بستنی ماهی میگو گوشت کبابی گوسفندی بلدرچین روزی یک مشت چهار مغز سعی کن کیک و بیسکوییت چیز ...
ببین من هرروز میخوردم اینا رو ۹ ماه از جام بلند نشدم اخراش فقط برای خرید سیسمونی و مسافرت چندروزه اونم دماوند یه بالش بارداری بزرگ خریدم کلا میخابیدم ولی چون دیابت بارداری داشتم بستنی دلستر نمیخوردم میوه هم کم اما پروتیین خیلی میخوردم اصلابرای هوش بچه خیلی خوبه اش نخوردم اصلا بادمجان نخوردم بخاطر نفخشون میگو هرروز یا یکروز درمیان ماهی خیلی
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
دکتر من میگفت رحم مادر اگه محیط خوبی برای رشد باشه بچه وزن میگیره. یعنی مواد مورد نیاز خودشو میگیره از بدن مادر. واسه همین به من مولتی ویتامین و آهن میداد که خودم ضعیف نشم. غذامم معمولی بود.
چی بگم والا من سر بچه هام هیچی نمیتونستم بخورم،تا آخرشم اینکه بگی کباب بخورم و جگر بخورم و فلان و بم ...
اره واقعا قبول دارم حرفت رو...من سر دخترم انقدر ویار بد داشتم و بعدش بی اشتها شدم که خدا میدونه و غذام فقط نودلیت بود( اونم با ترس و لرز) ولی خدارو شکر دخترم خوب بود
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻