الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیف پیف عروسم بو میده حموم نمیره بیچاره پسرم اصلا غذا نمیپزه خونه من میاد کار نمیکنه از همه مهمتر برام خونه تکونی نمیکنه میخام طلسمش کنم دست از سر پسرم برداره
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
مگه میشه من یه بار از حجم کثیفی زن داداشم تاپیک زدم همه گفتن زن داداشت وظیفه نداره خونه تمیز کنه داداشت باید کارگر بگیره انگار این ننه های نی نی سایتی ها همه باباشون براشون کارگر گرفته بوده یا خودشون شوهرشون کاگر گرفته واسه خنمها مرد بره سرکار جون بکنه خانم تو خونه لنگاسو هوا کنه بره تو جوشی و تی وی
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
باورت میشه مادرشوهره من همچین عروسی داشت. خط اول کامنتت اما این هی میگفت مدلشه هی آبروداری میکرد.
وای جدی
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
البته چون دختر ندارم دلم میخواد باهاشون مثل دختر خودم برخورد کنم
دلم میخواد باهاشون رفیق باشم
چون من جوونم سنی ندارم
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️