2777
2789
عنوان

مادر شوهرهای عزیز یک بار هم شما بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 26 پست
وای جدی

بخدا. انننننقد آبرو داری کرد من ندیدم تاحالا مادرشوهری اینجوری . غذا نمیپخت خونه تمیز نمیکرد مهمونی نمیخواست بره کسی نباید میرفت خونشون بچشو میگفت نمیتونم نگهدارم میگف بمن ربطی نداره ، یا نمیتونم. واسه همین همیییییشه خونه باباش بود. 

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اخلاقی که مادرم داره هیچ وقت با وجود بعضی بی محبتی ها گله عروس به کسی نکردو همیشه براشون دعا میکن ...

احسن به مادرتون که یک مادرشوهر بافرهنگ هست🥰🥰

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
بخدا. انننننقد آبرو داری کرد من ندیدم تاحالا مادرشوهری اینجوری . غذا نمیپخت خونه تمیز نمیکرد مهمونی ...

این دقیقا جاری منه بخدا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من در آینده مادرشوهر سه تا عروس میشمالبته چون دختر ندارم دلم میخواد باهاشون مثل دختر خودم برخورد کنم ...

ان شا الله عروس های خوبی نصیب تون بشه🥰🥰

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

راه دوریم بعد ۶ ماه رفتیم شهرمون که ۱۲ ساعت اینا راهه صب ساعت ۱۰ شوهرم به خانوادش زنگ زد گف تو راهیم داریم میایم تا ساعت ۸ شب کسی از خانوادش بهش زنگ نزد دوباره خودش زنگ زد گف دیر کردیم شاید زن و بچمو نبرم خونه پدرش خستم بیایم خونه خودمون ساعت ۱۲ شب شد یه بار هم مادرش زنگ نزد که کجایی رسیدی یا نه یا تعارف کنه شام میزارم واستون من که رفتم خونه پدرم از همسرم پرسیدم مادرت نگفت چرا بچه هاتو نیاوردی گف نه تازه گف خوب کردی نیاوردی اینجا گرمشون میشه این زن جای دفاع داره اصلا نام مادر میشه گذاشت هیچ کس مریض نیست الکی جبهه بگیره چه مادرشوهر چه عروس