عضوسال۹۵ مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 عنوان داداش کجایی دورت بگردم آخ خدا من از دلتنگی مردم این دل بیقرارم چیکارکنه خواهرت بمیره برای جوانیت | مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 68 پست انقد دلم تنگه بزای اون بوسیدن های نرم که به گونه هام میزدی .دارم دیوونه میشم داداش کجایی دورت بگردم ای خداااااچیکارکردی با ما ،چرا بعد چندسالم آروم نمیشیم،چرااا خانوما داداشم جوون بود اون فقط ۱۶سالش بود بمیرم من براش..ی بنده خدایی با ماشین زدش.. یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹 1404/07/06 | 01:21 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 وای خدا ۹ سال پیش خدا خدا اگه الان بود ۲۵ سالش میشد..من دورش میگشتم جون خودمو براش صدقه میکردم یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
barin98barinn عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 29 خدای من متاسفم بیچاره مادرش نمیدونه کدوم درد غم بچشو بکشه یا مریضی شوهرشو ای خدا معجزه کنه براشون دل ... اره خونش شهرستان بود ۸ساعت تا تهران فاصله داشت شوهرش فرستادن تهران ۴۰روز بستری بود حتی نمیتونست بره سر قبر پسرش شوهرشم خوب نشد داغون شدن
barin98barinn عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 29 اگه الان بود ۲۵ سالش میشد..من دورش میگشتم جون خودمو براش صدقه میکردم منم میخواستم بگم گفتم بیشتر ناراحت میشی چه میشه کرد خواست خدا بوده امیدوارم خودش هم صبر شو بده
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 اره خونش شهرستان بود ۸ساعت تا تهران فاصله داشت شوهرش فرستادن تهران ۴۰روز بستری بود حتی نمیتونست بره ... ای خدا چقد عذاب برای یک نفرنمیدونم بیچاره بابام میگه ازدستم هرکاری بربیاد دریغ نمیکنم از کسی..تاحالابه هیچ احدی بی احترامی حتی بلند حرف نزدم.ولی خدا چرا اینجوری کرد باهام، یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4214 اگه الان بود ۲۵ سالش میشد..من دورش میگشتم جون خودمو براش صدقه میکردم طفلکی جه سرنوشتی داشته هعععی اونالان تو بهشته دل شما براش تنگ شده ولی چاره چیه خودتو اروم کن بلند شو برو دورکعت نماز براش بخون براش یه ختم قران شروع کن گریه به جه دردش میخوره بسه بلند شو خدا بزرگه توهم خودتو نابود کن که چی مادرت چکار کنه پس مواطبش باشید ها الان دیگه نمیتونه عصه توروهمبخوره
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 منم میخواستم بگم گفتم بیشتر ناراحت میشی چه میشه کرد خواست خدا بوده امیدوارم خودش هم صبر شو بده ما فقط ۴سال فاصله سنی داشتیم باهم تولدامون هم ۴روز فاصله داشت..الان روز تولدم که میشه ، میشه بدترین روز عمرم یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
barin98barinn عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 29 ای خدا چقد عذاب برای یک نفرنمیدونم بیچاره بابام میگه ازدستم هرکاری بربیاد دریغ نمیکنم از کسی..تاحالا ... خدا ادمای خوب رو امتهان میکنه ولی نمیدونه چقد امتهانش سخته
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 طفلکی جه سرنوشتی داشته هعععی اونالان تو بهشته دل شما براش تنگ شده ولی چاره چیه خودتو اروم کن بلند ... من اصلا جلومامانم گریه نکردم فقط برای اینکه اون آروم بشه غصه بیشترنخوره..ولی توخلوتم کلی گریه میکنم مثل امشب که بچه هاموخوابوندم وفقط زارزدمباشه حتما الان نماز میخونم. یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4214 من اصلا جلومامانم گریه نکردم فقط برای اینکه اون آروم بشه غصه بیشترنخوره..ولی توخلوتم کلی گریه میکنم ... چطور شدکه اون اتفاق افتاد
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 خدا ادمای خوب رو امتهان میکنه ولی نمیدونه چقد امتهانش سخته اره میگن اینطوره. یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
barin98barinn عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 29 ما فقط ۴سال فاصله سنی داشتیم باهم تولدامون هم ۴روز فاصله داشت..الان روز تولدم که میشه ، میشه بدترین ... وااای خدای من شما تو سن حساسی بودی ۴سال بزرگتر یا کوچیکتر بودی ؟
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 چطور شدکه اون اتفاق افتاد رفته بود برای یکی از اقوام که جشن داشتن یخ ببره توراه ماشین زده بودش یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 وااای خدای من شما تو سن حساسی بودی ۴سال بزرگتر یا کوچیکتر بودی ؟ بزرگتر بودم من یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹
عضوسال۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1282 متاسفم خدا خودش بهتون صبر بده ممنونم غم عزیزنبینی الهی یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹