2777
2789
خدای من متاسفم بیچاره مادرش نمیدونه کدوم درد غم بچشو بکشه یا مریضی شوهرشو ای خدا معجزه کنه براشون دل ...

اره خونش شهرستان بود ۸ساعت تا تهران فاصله داشت شوهرش فرستادن تهران ۴۰روز بستری بود حتی نمیتونست بره سر قبر پسرش شوهرشم خوب نشد داغون شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خونش شهرستان بود ۸ساعت تا تهران فاصله داشت شوهرش فرستادن تهران ۴۰روز بستری بود حتی نمیتونست بره ...

ای خدا چقد عذاب برای یک نفر

نمیدونم بیچاره بابام میگه ازدستم هرکاری بربیاد دریغ نمیکنم از کسی..تاحالابه هیچ احدی بی احترامی حتی بلند حرف نزدم.ولی خدا چرا اینجوری کرد باهام،

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

اگه الان بود ۲۵ سالش میشد..من دورش میگشتم جون خودمو براش صدقه میکردم

طفلکی جه سرنوشتی داشته هعععی 

اون‌الان تو بهشته دل شما براش تنگ شده ولی چاره چیه خودتو اروم کن  بلند شو برو دورکعت نماز براش بخون براش یه ختم قران شروع کن گریه به جه دردش میخوره  بسه بلند شو خدا بزرگه  توهم خودتو نابود کن که چی مادرت  چکار کنه پس مواطبش باشید ها الان دیگه نمیتونه عصه توروهم‌بخوره 

منم میخواستم بگم گفتم بیشتر ناراحت میشی چه میشه کرد خواست خدا بوده امیدوارم خودش هم صبر شو بده

ما فقط ۴سال فاصله سنی داشتیم باهم تولدامون هم ۴روز فاصله داشت..

الان روز تولدم که میشه ، میشه بدترین روز عمرم

طفلکی جه سرنوشتی داشته هعععی اون‌الان تو بهشته دل شما براش تنگ شده ولی چاره چیه خودتو اروم کن بلند ...

من اصلا جلومامانم گریه نکردم فقط برای اینکه اون آروم بشه غصه بیشترنخوره..ولی توخلوتم کلی گریه میکنم مثل امشب که بچه هاموخوابوندم وفقط زارزدم

باشه حتما الان نماز میخونم.