2777
2789
عنوان

من توی رابطه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیست؟ اصلا به نظرت از روی منظوره؟شش هفت ماه توی پیجم بود یدونه عکس هم لایک نکردهیه هفتس شروع کرد ...

فامیلین؟ارتباط خانوادگی دارید؟

من اینقدر از توهم که کراشم حرکت میزنه برام

فکر کردم ازم خوشش میاد شکست خوردم دیگه باور ندارم😂

ولی برام پیش اومده یهو طرف شروع میکنه به لایک کردن اخرش میاد دایرکت به بهانه های مختلف

بنظرم هایدش کن اگه نمیتونی انفالوش کنی ذهنم کمتر مشغول میشه

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

چیکار کرد

روانم رو خیلی آزار داد 

ترفند خاص خودشونو دارن 

اولش توجه زیاد نسبت بهم نشون میداد ، در مورد همه چیز ازم نظر میخواست ، در مورد همه چی راهنمایی میکرد 

خودشو حامی نشون میداد ، احساس خوب منتقل می‌کرد

بعد این دفعه من دنبال این بودم اونو راضی نگه دارم 

انواع اقسام ایراد هارو روم می‌ذاشت 

من اگر هیکلت ، سایز سینه هات ، فرم پاهات این شکلیه باهم ازدواج میکنیم وگرنه من که نیومدم لباس بخرم که بعداً پشیمون شدم ببرم پسش بدم 

من چی ؟ همه از هیکلم تعریف میکنن 

بعد لمس به زور انجام داد ، اینقدر رو روانم رفت تا تونست بوس بغلم کنه 

خلاصه آخرم اومدن خونمون خواستگاری 

بعد ول کرد رفت 

بار روانی یک سال گذاشت 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
فامیلین؟ارتباط خانوادگی دارید؟من اینقدر از توهم که کراشم حرکت میزنه برام فکر کردم ازم خوشش میاد شکست ...

نه هم کلاسیمه

واقعا نمیدونم اصلا حس خیانت میگیرم بهش فکر میکنم

از یه طرف دیگه خب میبینم واقعا اینی که باهاش دوستم از خودم کوچیک تره ایندش مشخص نیست فقط دوست خوبیه

ولی بعد میگم

خب احمق تو از هم کلاسیت خوشت اومد چون نمونه بزرگتر همون پسرس

و نمیدونم چیکار کنم

روانم رو خیلی آزار داد ترفند خاص خودشونو دارن اولش توجه زیاد نسبت بهم نشون میداد ، در مورد همه چیز ا ...

اوه

من که هنوز بچه ام

اینی که باهاش دوست هستم هم بچس

خیلی مونده به این چیزا برسیم

قلبن اینی که باهاشمبعد میدونی چی شدما جدا شدیم یه مدتتوی همون تایممن کراشمو دیدمحالا چرا شد کراشم؟ چ ...

اگه حس میکنی لایک کردنش اذیتت میکنه و فکرتو مشغول میکنه، خب ریمو کن