2777
2789
عنوان

گل مغربی و زایمان

67 بازدید | 10 پست

چند تا گل مغربی واژینال استفاده کنم زایمان میکنم؟ خسته شدم ۹ماهم تموم شده یه دکتر گفت دوشنبه یه دکتر گفت چهارشنبه میاد دنیا 

گل مغربی دکتر داد استفاده کنم با ویتامین ای و....

برا باز شدن رحم 

خخیلی گفتن با یه دونشم دردشون گرفته و زایمان کردن 

پس من چرا سه شبه استفاده کردم هیچ خبری نیست؟

چند هفته ای ؟ 

به زور که نمیاد دختر خوب 😬 باید وقتش برسه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیری نداره من کل ماه آخرو استفاده کردم آخرم بچم ۴۱هفته به دنبا اومد😄😆

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
۳۹

طبیعی تا ۴۰ هم وقت داری 

پیاده روی زیاد برو. نیم ساعت منظورم نیست. قشنگ چند ساعت برو 

تمرینات لگن رو حتما انجام بده 

اگه خسته نمیشی پله بالا پایین برو 

گل مغربی که داده هم خوبه استفاده کن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خستم دیگه

می‌دونم

روزای آخر خسته میشی 

راسته میگن دختر زودتر به دنیا میاد ؟

نمی‌دونم والا 

بنظرم ربطی به جنسیت نداره. من با اینکه جنسیت بچه هام یکیه ولی زایمان شون فرق داشت

بچتون دختر بود ؟

بله

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین