2777
2789
عنوان

رفتارم با خانواده شوهر چطوری باشه

309 بازدید | 21 پست

پانزده سال هست عروسشون هستم ماهی دوبار صبح رفتیم خونشون و عصر برگشتیم در حد توانم اونجا کار انجام دادم و پا رو پا نذاشتم لم بدم  مادرشوهرم هیچ کار هیچ کاری ها برای ما اصلا نکرده تو این مدت با احترام رفتم و با احترام اومدم متقابل بوده امسال مادرشوهرم فوت شد تا چهلم همه چی خوب بود یهو بعد چهلم خواهر شوهرت رفتن تو فاز قیافه و اخم منم دوبار رفتم دیدم اینطوری نرفتم شوهرم دوسه بار تنها رفته بودبا اونم همینطور بودن بعد ازشون سوال می‌کنه چیه چرا ناراحتین علتش چیه خواهرش هم گفته ها خانمت تو رو پر کرده مادر ما پونزده سال به زن تو باج داده و احترام گذاشته ما دیگه نمی‌خوایم باج بدیم😢

بهش بگو گوه نخوزین و سیشتیر بابا ریدم ب خودتون و باج دادنتون

والا چیزی ب ذهنم نرسید

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر نه یه وسیله موقع عروسی خرید نه نیم ساعت تا حالا بچه منو نگهداشته نه پوشک کرده نه پول به ما قرض داده نه ما مشکلات مون بردیم تو زندگیشون در صورتی که دخترا همه این مسایل داشتن

با اینکه ما از همشون کمتر می‌رفتیم خونه مادرشوهر اونا اگرهفته ای دوبار میرفتن ما ماهی دوبار همون ماه ...

حالا که اینطور میگن رفت آمد خیلی محدود کن بگو نمی‌خوام باج بگیرم دیگ‌

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من متعجبم چطور قبلن حرفی نبود چطور تا چهلم حرفی نبود چرا یهو بعد چهلم اینجوری شدن شوهرم خیلی غصه میخوره دوست داره مثل قبلنا با خوشی بره و بیا همه اش میگه روح مادرم در عذابه منم میگم خب وقتی دوست ندارن رفت و آمد کنن چه اصراریه پدر شوهرم کلا خنثی و طرف دخترهاش ،

اره دقیقا منم گفتم نمیام خونه پدرت خودت تنها برو شوهرم قبول نمیکنه میگه من تنها برم چکار

خب اونم نره هروقت رفتین دیر به دیر باهم برید 

شوهرت تورو می‌شناسه خودش بعد ۱۵سال 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خواهر شوهرت یه بیشعوره تمام عیاره هیچی نگو هیچ کاری هم نکن پیش شوهرت اصلا بدشو نگو کاملا بیخیال زندگ ...

نه بد نمی‌گم کلا کینه ای نیستم اما واقعا این رفتارها آدم رو از خوب بودن دور می‌کنه 

دوسه ماه قبل فوت مادر شوهرم خدابیامرز ده بار بهم گفت من ازت راضیم دوست دارم یه عروسی مثل تو قسمت پسر بعدیم بشه اگر کسی سراغ داری معرفی کن 

خب اونم نره هروقت رفتین دیر به دیر باهم برید شوهرت تورو می‌شناسه خودش بعد ۱۵سال

منم همین پیشنهاد دادم میگم با تنها برو با اگر میخای باهم بریم دوسه ماه یه بار یه ساعتی عصر بریم و برگردیم کلا خانواده شوهرم خیلی بسته و تو خودشون هستن عروس رو کلا غریبه می‌دونن بنظرم اینکار کردن کلا رفت و آمد مارو به خونه پدرشون کنسل کنم قبلن مادرشون بود و اون بنده خدا دوست داشت ما بریم اگر دیرتر می‌رفتیم زنگ میزد حالا که اون نیست هر کدوم فاز صاحبخونه گرفتن