2777
2789
عنوان

رفتارم با خانواده شوهر چطوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 21 پست
مادر شوهرت ارث نداره؟میخوان پای شما رو ببرن که خونه و ارث رو بابا بزنه به نامشون

خونه پدر شوهر هست که نصف به اسم مادر و نصف به اسم پدر و یه ولی تو حساب که گفتن مال برادر شوهر هست و ما باید بدیم به پدرشوهر

منم همین پیشنهاد دادم میگم با تنها برو با اگر میخای باهم بریم دوسه ماه یه بار یه ساعتی عصر بریم و بر ...

آره دیگ شدن رییس جمهور انکار 

پدرشوهر داری یا نه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگ شدن رییس جمهور انکار پدرشوهر داری یا نه

اره هست خیلی به دخترهاش بها میده

در اصل به پول بها میده چون دخترها پولذارن و با اینکه پدر شوهر بی نیازه اما حسابی از نظر مالی هوای باباشون دارن اما شوهر من یه کارگر به خرج خودمون موندیم 

اره هست خیلی به دخترهاش بها میدهدر اصل به پول بها میده چون دخترها پولذارن و با اینکه پدر شوهر بی نیا ...

از همونه پس چون از شوهرت چیزی نمی‌رسه بهشون این رفتار دارن 

اصلا اهمیتی نده و بخواطر اونا هم اوقات خودت شوهرت تلخ نکن اصلا

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من کلا هدفم ازین تاپیک این بود مشورت کنم الان چه رفتاری داشته باشم برم نرم کمتر برم شما جای من بودین چکار میکردیم خودم به شخصه اصلا و ابدا دوست ندارم برم کلا دلم ازشون سرد شده اما وقتی میبینم شوهرم یا دختر کوچیکم مدام در موردشون حرف میزنه و دوست داره بره اونجا دلم میگیره باورتون میشه بچه های من عمه هاشونو بیشتر از تو حالشون دوست دارن بیشتر بخاطر رفتارهای من هست و احترامی که گذاشتم و بد نگفتم چون اونا با بچه های من خیلی صمیمی نبودن با اینکه بچه های خواهرشون رو میپرستن

خونه پدر شوهر هست که نصف به اسم مادر و نصف به اسم پدر و یه ولی تو حساب که گفتن مال برادر شوهر هست و ...

اتفاقا برید به پدرشوهرتون سر بزنید  ..دعوتش کنید و به اونها محل ندید ...اما کنس نکنید همین رو میخوان