2777
2789
عنوان

منم مثل تاپیک پربازدیدم

112 بازدید | 22 پست

خیلی از معلم بودن پشیمونم البته نه بخاطر بچه ها چون با بچه سالا کار ندارم با دوازدهما و اینا بیشتر سروکله میزنم

منتها با در امد ۱۵ تومن کسی ساعت ۶ بیدار نمیشه ینی ببین ساعت ۸ تا ۳ تو یه مدرسم ساعت ۴ تا ۷ تو یه مدرسه دیگم شب میام خونه میبینم انگار بمب ترکیده خونه بشور بپز هم ک داریم اینارو تا ساعت ۱۰شب تموم میکنم بعدش میرم کلا تصحیح ورقه و کمک به درسای بچه هام

خب جرایک شیفت کارمیکنی ؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر کاری سخته خودش رو داره 

آلان پرستارا هم با کلی شیفت و اینا بین ۱۵ تا ۱۸ میگیرن

خیلی باشه ۲۰ تومن 

سختی کارشون به شدت زیاده شب نخوابیدن و اینا هم دارن 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥