2777
2789
عنوان

چجوری از شوهری که طلاق نمیده جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 165 پست
دو ماهه ندیدمش رابطه نداشتیم پولی هم بهم نداده هیچ مجبورم کرد مهریه ام رو ببخشم و طلاهامم به بهانه و ...

وای خدا لعنتش کنه برو ی وکیل بگیر اگر پول نداری دادگاه برات میگیره فک کنم اگر بتونی اینا ثابت کنی خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا لعنتش کنه برو ی وکیل بگیر اگر پول نداری دادگاه برات میگیره فک کنم اگر بتونی اینا ثابت کنی خو ...

خب مسئله اینه برا ثبت دادخواست طلاق خودشم باید باشه و گرنه که عریضه نوشتم

اونم که نمیاد حتی منو ببینه چه برسه که بیاد طلاقم بده

خب مسئله اینه برا ثبت دادخواست طلاق خودشم باید باشه و گرنه که عریضه نوشتماونم که نمیاد حتی منو ببینه ...

میگی دوماه نیومده یعنی نمیشه غیابی طلاق گرفت پس خرجی روان تو چی میشه لعنت به این قوانین ضد زن ایران 

میگی دوماه نیومده یعنی نمیشه غیابی طلاق گرفت پس خرجی روان تو چی میشه لعنت به این قوانین ضد زن ایران

من افسردگی هم دارم همینجوریشم حالم بده و یکی هم همچین رفتاری باهام داره واقعا دارم از هم میپاشم

من افسردگی هم دارم همینجوریشم حالم بده و یکی هم همچین رفتاری باهام داره واقعا دارم از هم میپاشم

تو بهش وابستگی عاطفی نداری میتونی جدا سی خوشبحالت اول راهی تو عقدی برو زندگیت نجات بده تازه باکره ای فرصت زندگی داری مثل سگ پرتس کن از زندکیت بیرون برا منم دعا کن بتونم منم دعا میکنم کارهاست درست بشه معجزه بشه ازش جدا بشی بدون دردسر 

مثل خودش بازی روانی راه بنداز اون سکوت میکنه که تو عصبانی بشی تو ظرف ها رو نشونخونه جارو نزن پیشش نخ ...

ناچارا با اینکارا بعد پنج سال خداروشکر طلاق گرفتم به سختی

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

تو بهش وابستگی عاطفی نداری میتونی جدا سی خوشبحالت اول راهی تو عقدی برو زندگیت نجات بده تازه باکره ای ...

این حرف درسته زمانی که اسم طرف بدجور روی من اومده همه فهمیدن و خبر دار شدن مجبورم خواستگار رد کنم چون شوهر دارم

از طرفی طلاقمم نمیده

الهی خدا همه چیو درست کنه برات گلی