2777
2789
عنوان

چجوری از شوهری که طلاق نمیده جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 165 پست
ای کاش بتونم والا رفتم عریضه نوشتم برا ثبت شدنش گفتن باید حضور داشته باشه شوهرت اونم که نمیاد

خودت میتونی کنار بیای با نبودش استقلال مالی داری مهریه ببخش توافقی جدا شو اصلا میتونی ثابت کنی خونه نیست ی دو سه ماهی نذار بهت دست بزنه بعد برو شکایت کن بگو رابطه جنسی نداریم سه ماه میفرستنت ماینه طلاقت میدن  مهریه بهت تعلق میگیره تازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش بازی روانی راه بنداز اون سکوت میکنه که تو عصبانی بشی تو ظرف ها رو نشونخونه جارو نزن پیشش نخ ...

من عقدم زیر یه سقف نیستیم کلا نمیاد منو ببینه پیام نمیده تماس نمیگیره جواب منم کلا نمیده

من عقدم زیر یه سقف نیستیم کلا نمیاد منو ببینه پیام نمیده تماس نمیگیره جواب منم کلا نمیده

خب پس کارت راحته 

سیمکارتتو عوض کن (به خانواده ات بگو نقشه ات چیه)

خونشون نرو 

خونه اتون نیاد

اصلا نرو دنبالش

مهریه ندارم عقدم دخترم بعدم نمیاد منو ببینه برا طلاقم نمیاد

خب یعنی چند وقت تورو نیومده ببینه رابطه اینا نداشتین نفقه بهت میده اصلا اومده دیدنت یا از روز عقد ندیدیش دیگه 

خب پس کارت راحته سیمکارتتو عوض کن (به خانواده ات بگو نقشه ات چیه)خونشون نرو خونه اتون نیاداصلا نرو د ...

خونشون شهر دیگه اس اونم اصلا جای دیگه اس شاید دو ماهه ندیدمش اصلا نه خودشو نه پدر مادرشو

اصلا جوابمو نمیده نه پیام نه تماس نمیاد منو ببینه طلاهام رو ازم گرفته و اینکه مجبورم کرد مهریه ام رو ...

وای پ چرا زن گرفته اگه قضیه جدیه جدا شو با این وضع برین زیر یه سقف از این بدترم میشه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
خب یعنی چند وقت تورو نیومده ببینه رابطه اینا نداشتین نفقه بهت میده اصلا اومده دیدنت یا از روز عقد ند ...

دو ماهه ندیدمش رابطه نداشتیم پولی هم بهم نداده هیچ مجبورم کرد مهریه ام رو ببخشم و طلاهامم به بهانه وام ازم گرفت

وای پ چرا زن گرفته اگه قضیه جدیه جدا شو با این وضع برین زیر یه سقف از این بدترم میشه

منم میخوام جدا بشم ولی نمیاد طلاق بده هر چی به پدرشوهرم گفتم میگه ما به جدایی فکر نمی‌کنیم خسته شدم