2777
2789
عنوان

رفتار همکار متاهل😟

182 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.

من توی این بخشی که کار میکنم ۵ سالی سابقه دارم الان یک سالی هست که یه همکار متاهل مرد اومدن که رفتارشون بسیار عجیب و زننده ست و غیر مستقیم پیشنهاد میدن و...

من تا حد ممکن باهاشون همکلام نمیشم و سرد جواب میدم و اصلا نگاهشونم نمیکنم

حتی کاری که بهم میسپرن رو هم به یه همکار دیگه ارجاع میدم تا فقط خلاص بشم.

ولی رفتارشون تغییر نکرده و این موضوع خیلی آزار دهنده ست.

و واقعا موندم چکار کنم که راحت بشم.

بخشی که کار میکنم هم فقط منو یک خانم دیگه هستیم و بیشتر مردن اما بقیه رفتار بسیار محترمانه ای دارن و من هم رفتارم رسمیه .

اره اسمم سایه ست😃

در برابر صحبت هاش مستقیم واکنش بده، برگرد بگو منظورتون از این حرف چیه؟! معمولا هم برمیگردن میگن چیز خاصی نیست حساسین و فلان و اینا اینطوری دیگه بحثش میشه و واضحا بهش بگو با رفتارش کنار نمیای و رسمی تر شه باهات

در برابر صحبت هاش مستقیم واکنش بده، برگرد بگو منظورتون از این حرف چیه؟! معمولا هم برمیگردن میگن چیز ...

این کارو کردم و با بگو بخند جمعش کرده

دیگه مونم چه کار کنم

اره اسمم سایه ست😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره تکرار کنیه جایی باید از رو بره دیگه‌بلخره دارین کار‌میکنین باهم نمیشه اینطوری که

من دیگه اهمیت نمیدم یا مثلا اگه کاری خواست سرد جوابشو میدم اما از رو نمیره متاسفانه

اره اسمم سایه ست😃