2777
2789

مثلا راهنمایی دبیرستان بودم میگفتم یعنی میشه من برای خودم ماشین داشته باشم با ماشینم برم دانشگاه و اونقدر راننده حرفه ای باشم که با ماشینم برم شهر دیگه 

الان هم میتونم میرم شهر دیگه و هم ماشین برای خودم دارم و باهاش میرم دانشگاه ولی اصلا به چشمم نمیاد یعنی میگم اینم آرزو بوده که من داشتم ؟تازه اونموقا برام غیر ممکن بود میگفتم از کجا پول بیاریم ماشین برای من بخرن ولی خب خدا رسوند و دارم 

چرا ما اینجوری هستیم متاسفانه 🥲🥲🥲🥲

خدایا مارو ببخش که قدر نعمتامون رو نمیدونیم و چسبیدیم به چیزایی که بهمون ندادی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ذات انسان همینهحتی راجب ادما هم هستتا قبل اینکه طرف رو بدست بیاره دیوونه وار عاشقشهوقتی به دستش ...

دقیقا

مثلا من الان میگم کاش ازدواجم جور شده بود ولی مطمعنم اگه با خفن ترین آدم کره زمین هم ازدواج کنم آخرش میگم ازدواج این بود؟