آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 عنوان یه نظر سنجی دوستان دارم ممنون میشم یه دقیقه بیایید ب 83 بازدید | 15 پست بنظرتون شغل راننده سرویس مدرسه ابتدایی خعلی سطح پایینه ...من نیاز مالی دارم و مجبورم و دوتا بچه کوچیک دارم میخام امسال راننده بشم که هم به زندگیم برسم هم پولی دستمو بگیره نظرتون چیه 1404/07/05 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 2833 نوچ یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2653 خیلیم عالیه کار عار و عیب نیست هرچی پول حلال دراد ازش عالیه 😐🚬
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 خیلیم عالیه کار عار و عیب نیست هرچی پول حلال دراد ازش عالیه آخه من خیر سرم از خانواده سطح بالا و تحصیل کردم اما اصلا از پواسون به من نمیماسه و تنهاییم منو همسرم
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 206 نه عزیزم اصلا هم سطح پایین نیستبه حرف هیچکس گوش نکنتو مدرسه من خیلی ها ماشین ندارن سرویس خانم میگیرنیه سرچ هم تو دیوار بزنی اونجا هم آگهی گذاشتن کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 نه عزیزم اصلا هم سطح پایین نیستبه حرف هیچکس گوش نکنتو مدرسه من خیلی ها ماشین ندارن سرویس خانم میگیرن ... دلیل رو پشت قبل گذاشتم بخون پدرم جراحه و مادرم کارمند اما اصلا پولی به من نمیدن
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2653 آخه من خیر سرم از خانواده سطح بالا و تحصیل کردم اما اصلا از پواسون به من نمیماسه و تنهاییم منو همسرم خب مگه راننده سرویس بده عشقم خیلیم خوبهما یه فامیلی داریم وکیله ولی سرویس مدرسه ام هست بخدا قسم میخورمتازه ازخونه تا دفترشم که میره مسافر میزنه انقدم داراست و مال و منال و ملک داره ولی از هر لحظه زندگیش درحال پول دراوردنه 😐🚬
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 نه عزیزم اصلا هم سطح پایین نیستبه حرف هیچکس گوش نکنتو مدرسه من خیلی ها ماشین ندارن سرویس خانم میگیرن ... شهرمون کوچیکه
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 خب مگه راننده سرویس بده عشقم خیلیم خوبهما یه فامیلی داریم وکیله ولی سرویس مدرسه ام هست بخدا قسم میخو ... نمیدونم خاستم سوال کنم چون پدرم جراحی و مادرم کارمند و شهرمون کوچیکه
ابریشم_پنجک عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 2653 نمیدونم خاستم سوال کنم چون پدرم جراحی و مادرم کارمند و شهرمون کوچیکه به خودت افتخار کن که قرار روی پای خودت وایسی 😐🚬
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 به خودت افتخار کن که قرار روی پای خودت وایسی ممنونم ازت حالمو خوب کردی خدا حالتو خوب کنه
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 206 شهرمون کوچیکه مال ما هم کوچیکهولی بچه ها از روستا میان مدرسه شهراون موقع سرویس میگرن کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 206 دلیل رو پشت قبل گذاشتم بخون پدرم جراحه و مادرم کارمند اما اصلا پولی به من نمیدن چرا علتش چیهیه مقدار که دستت باز بشه ازشون بگیر بعداً پس بده کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
آباندخت7874 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 3657 چرا علتش چیهیه مقدار که دستت باز بشه ازشون بگیر بعداً پس بده نمیدونم به زبون بی زبونی گفتم اما اصلا انگار نه انگار خسیس هستن
شمشیر_باز عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 206 نمیدونم به زبون بی زبونی گفتم اما اصلا انگار نه انگار خسیس هستن هرچی باشه پدر مادران یه ذره بگیر اشکالی نداردبازم خودت تلاش کن کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️