2777
2789
عنوان

خیلی توی انتخاب محل زایمان مرددم

267 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. توی شهر ما بیمارستان خصوصی که زایمان اپیدورال داشته باشه نیست و اگر بخوام توی شهر خودم زایمان کنم یا باید طبیعی زایمان کنم و یا اگر پزشک تشخیص داد سزارین. من واقعا دوست ندارم سزارین بشم برای همین تصمیم گرفتم برم مرکز استانمون که با شهر خودم 1.5 ساعت فاصله داره تا بتونم اونجا زایمان اپیدورال کنم. حالا نگرانیم اینجاست که من این ماه های باقیمانده بارداریم رو تحت نظر پزشک اون شهر باشم ولی برای زایمان نتونم خودم رو اونجا برسونم. مثلا اگر اینجا درد زایمانم شروع بشه و یا به تشخیص پزشک باید اورژانسی سزارین بشم مشکلی پیش نمیاد تا خودم رو به اون شهر برسونم چون همونطور که گفتم 1.5 ساعت توی راهم و همش میترسم تا برسم اونجا اتفاقی برای بچه بیفته.

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

تو شهر خودت زایمان کنی خیلی راحتتری فکر کن بعد از زایمان مسیر طولانی بازگشت به منزل خیلی اذیت میشی و شاید یدفعه درد زایمانت شروع شد و اینکه دوباره برای کشیدن بخیه یا مسائل پزشکی دیگه بخوای شهر دیگه بری

یه ساعت و نیم تو زایمان اول یکم ریسکه مثلا اگه کیسه اب پاره بشه 

بعدم راهیه که باید بری اپیدورال دوزش رو اونقدر پایین میزنن که بی درد نیس اون دردها واسه اینه که بتونی فشار بیاری بچه خارج بشه و الا ممکنه خدایی نکرده گره بخوره تو کارت 

باز با دکترت مشورت کن اون بهتر میتونه کمکت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر خودت زایمان کنی خیلی راحتتری فکر کن بعد از زایمان مسیر طولانی بازگشت به منزل خیلی اذیت میشی و ...

من حاضرم سختی های راه رو تحمل کنم فقط نگرانیم از این بابته که ممکنه توی اون 1.5 ساعت تا خودم رو میرسونم اتفاقی بیفته برای بچه؟ ممکنه من دردم بگیره و توی راه بچه دنیا بیاد؟ چون میگن معمولا درد زایمان چندین ساعت طول میکشه

عزیزم حتما تو شهر خودتون پزشک ماهر هست اینهمه خانم باردار تو شهر خودتون در روز زایمان مینن دکتر و بی ...

اینجا بخوای طبیعی زایمان کنی مرگ رو جلوی چشمات میارن برای سزارین هم واقعا رسیدگی ندارن 

میتونی تو اون شهر دیگه جایی برای اقامت چند روزه پیدا کنی؟

بله. اونجا شهر گردشگری هست و سوییت و خوابگاه زیاد داره. ولی همش نگرانم که تاریخ زایمانم دقیقا مشخص نباشه تا اونجا بتونم اتاق بگیرم

از شهرستان های همدان

منم شرایط تورو دارم. شهرمون دوتا دولتی داره که فقط تو یکیش زایمان انجام میشه خییلی هم کادر زایمان و ماماهاشون بدن بد. اینقدر چیزهای بد اتفاق افتاده تو بخش زایمانش. منم میخوام برم مرکز استان سه ساعت راهه ولی نمیدونم چطوری. میگم ازقبلش دوسه هفته برم اونجا مستقرشم سخته . شوهرمو بچنو چیکار کنم کی باهم بیاد و ...

اخه هیچی قابل پیش بینی نیست اومد و از تاریخ مورد انتظار زودتر شد چیکارکنم خیلی بده😢😢

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏