2777
2789

وضع مالیش خیلی خوبه خونه هم داره ولی قدش خیلی کوچیک بود فک کنم نهایت ۱۶۵ بود اصلا چهره شم پسند نکردم خیلی قیافه ش بد بود به دلم ننشست ۲۸ سالمه مامان بابام میگن باید باهاش ازدواج کنی ولی من اصلا پسندش نکردم از یه طرفم شماره مو بهش دادم نمیدونم چجوری جواب منفی بدم بهش

وضع مالیش یعنی چقد خوب؟

خو دس ب دس کن بین بچه های سایت شاید پسند یکی شد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره نی نی سایتی هارو بده ما میگیم خودمونیم و صرفا جراحی پلاستیک کردیم و محل زندگیمون رو عوض کردیم

باور میکنه 😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اینا که معیار نیست... معیار شخصیت و فرهنگ و اصالت و اخلاقه... چون فقط ۶ ماه بعد از ازدواجه که آدمها دیگه قد کوتاه و قد بلند نیستن بلکه خوش اخلاق و بد اخلاقن...بنظر من باید شخصیت رو از لحاظ ذهنی پذیرفت اون وقته که به مرور به چهره طرف هم علاقه مند خواهی شد

خب خونه با وسایل داشت اونم تو منطقه ی خوب ،چطوری دس به دس کنم😅

ی تاپیک بزن ی خواستگار دارم وضع مالی توپ

جهت هماهنگی  و سوالات بیشتر پیوی

ببین قدشو فعلا ب کسی نگو نزن تو سرمال

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قدش ب منم نمیخوره 😂

زن زیادی ظاهر بینی

میگه پولداره

خب خونه با وسایل داشت اونم تو منطقه ی خوب ،چطوری دس به دس کنم😅

قد خودت چنده؟بلاکش کن الکی به مادرتینا بگو  پسند نکرد منو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو