وضع مالیش خیلی خوبه خونه هم داره ولی قدش خیلی کوچیک بود فک کنم نهایت ۱۶۵ بود اصلا چهره شم پسند نکردم خیلی قیافه ش بد بود به دلم ننشست ۲۸ سالمه مامان بابام میگن باید باهاش ازدواج کنی ولی من اصلا پسندش نکردم از یه طرفم شماره مو بهش دادم نمیدونم چجوری جواب منفی بدم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا که معیار نیست... معیار شخصیت و فرهنگ و اصالت و اخلاقه... چون فقط ۶ ماه بعد از ازدواجه که آدمها دیگه قد کوتاه و قد بلند نیستن بلکه خوش اخلاق و بد اخلاقن...بنظر من باید شخصیت رو از لحاظ ذهنی پذیرفت اون وقته که به مرور به چهره طرف هم علاقه مند خواهی شد
خب خونه با وسایل داشت اونم تو منطقه ی خوب ،چطوری دس به دس کنم😅
قد خودت چنده؟بلاکش کن الکی به مادرتینا بگو پسند نکرد منو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو