2777
2789
عنوان

بیاین همکلاسی پسرم

302 بازدید | 17 پست

اگر یک پسر  که همکلاسیتونه بهتون بگه میشه عکس کارت عروسی تو یادگاری بفرستی و بگه ینفر برام انتخاب کن تو انتخابات درسته هر چی باشه برای من مهمه 

منظورش چیه  شمام تو عقد باشی و متاهل 

و بعد ها  سر اینکه تو گروه درستی جواب کسیو لایک کرده باشی بیاد بگه چرا لایک می‌کنی فلانیو گیر بده بی دلیل  

برای من نیست ها من سر خونه زندگی خودمم برای دوستمه 

ولش کن

میخواد مختو بزنه

دیگه عارشون نمیاد از رابطه با زن شوهر دار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همین الان از هرجا که داریش کنار بزارش این مرض داره زندگیتو نابود می‌کنه. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

پسره اسکله 

فقط باید فاصله بگیره وگرنه زندگیش ازهم میپاشه

دوست منم به همکلاسی پسرش رو داد برگشت بهش گفت باید طلاق بگیری بیای زن من بشی با کلی چرت و پرت ديگه 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

پسره بیشعوره .منم یه همکار اینجوری دارم .بیشعوره. و راننده اتوبوسایی که هر هفته باهاشون محل کار میرم ...

راننده اتوبوس یبار با خودمم لاس زدن😐مردک احمق بزور می‌گفت چایی میخوای آب میخوای  حالم بهم زد 

داره نخ که هیچی سیم بکسل پرتاب میکنه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان یک جوری شده انگار مردم نون حروم بهشون ساخته با زن متاهل هم دوست شدن برای بعضی ها عادیه ،از این مدل کثافتاا فقط فاصله بگیره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

داره نخ که هیچی سیم بکسل پرتاب میکنه

😂🤣منم گفتم بهش  این دنبال لاسیدنه  بعد دوستم میگه  با هم اتاقی من هم تو رابطس پسره به بهانه اون سر حرف باز کرده  به اینم گفته یکی مثل تورو میخام ن دوستتو