2777
2789
عنوان

باید برم پاریس🗼✈️🧳

211 بازدید | 6 پست

قراربود واسه مسافرت بریم اما 

قرار بر این شد که برای یه مدت زندگی موقتا بریم 😍🥺

چیا باید بردارم همراهم؟ چی کارا لازمه بکنم؟🛍️🧳

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ده میلیارد پول ببرین چون ما ۱۲ نفر بودیم ده روزه رفتیم آمستردام هزینمون شد ۲ میلیارد تقریبا چمدون خالی رفتیم پر برگشتیم تازه  خریدامو حساب نکردم به جز خریدا ویلایی که اجاره کردیم و پول پرواز و هزینه رفت امد و خورد خوراک انقدر شد 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اول ده میلیارد پول ببرین چون ما ۱۲ نفر بودیم ده روزه رفتیم آمستردام هزینمون شد ۲ میلیارد تقریبا چمدو ...

ممنون عزیزم ما دو نفریم بعد یه مدت موقتا برای زندگی میریم نه مسافرت مسئله پولش حله اوکیه غیر از اون منظورم وسایل و لوازم چی باید ببرم؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

ممنون عزیزم ما دو نفریم بعد یه مدت موقتا برای زندگی میریم نه مسافرت مسئله پولش حله اوکیه غیر از اون ...

والا وسایل شخصی حوله و مسواک و لباس راحتی عرقیجات مثل نعنا و دمنوش و زعفرون ببرین من با خودم پتو بردم چون بدون پتو خودم خوابم نمیبره دیگه لباس و وسیله هایی که اونجا میخواستمو خریدم همه چیز

در گنگ ترین حالت زندگیمم

والا وسایل شخصی حوله و مسواک و لباس راحتی عرقیجات مثل نعنا و دمنوش و زعفرون ببرین من با خودم پتو برد ...

مرسی عزیزم