2777
2789
عنوان

برای آشتی من برم جلو یا همسرم بیاد

432 بازدید | 42 پست

اول اینو بگم

هر زمان ک ما بحث یا دعوامون بشه معمولا من پیشقدم میشم یا میرم برای صحبت حتی شده توی  عقد شده که  ی هفته ام حرف نزدیم و اون جلو نیومده و دیگ عادت کرده

من دوسندارم سردی بینمون اتفاق بیوفته ولی متاسفانه برای اون تبدیل به عادت شده

حتی حرمت هام از بینمون برداشته شده  با وجود اینکه عروس و دومادیم

همسر من مرد خوبیه ها ولی زود از کوره در میره و بددهنه

بارها سره این موضوع بددهنی صحبت داشتیم ولی متاسفانه تغییری نکرد

روز پنجشنبه من با یکی از دوستانم قرار خرید داشتم ک زیر مانتوم تاب پوشیدم ک همسرم خوشش نمیاد و چند بار تذکر داده 

منم لباس برای زیرش نداشتم و اونو پوشیدم ولی خودمو کیپ میکردم و قول دادم ک میرم لباس میگیرم ولی کلی بهم بد و بی راه گف و تهدید کرد ک حق ندارم برم 

منم با همسرم رفتم محل کارش و اونجا با دختره قرار گذاشتم و رفتم نمیتونستم ب دلایلی دختره رو بپیچونمش

همسرم باهام قهر کرد منم شب اومدم باهاش شوخی کنم ازش نیشگون کوچولو گرفتم اونم روم دست بلند کرد و با قدرت کوبید به بازوم کبود شد 

منم از ناراحتی بش گفتم لنت به کسی ترو تربیت کرده و تا الان سر اون جمله باهام قهر کرده و باز کلی بهم حرف زد آخه خودش شبیه این حرف بهک زده بود قبلاً

گف ی بار دیگ اسم خانواده منو به دهن نجست بیاری فحش ب خانوادت میدم ک س نسل قبل و بعدتون بسوزه درصورتی ک مادر من خیلی خوبی کرده و عزت و احترام زیاد گذاشته ...

حالا با این اوصاف برم برای صحبت یا ن خلاصه دیگ برام ارزش و احترام قائل نیست دیگ دستشم بلند شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسه چرا گوش نمیدی البته خودمم تقریبا مثل شما بودم  یه شرایطی پیش میومد که نشه و همسرم عصبی میشد ولی شما حتما معذرت خواهی کن حرفت قشنگ نبوده و با آرامش براش توضیح بده 

اصلا پیش قدم نشو اصلا.

اون بیشتر مقصره و مشخصه بد دهنه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
برات فرستادم

میشه اینجا بگی؟

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد