2777
2789
عنوان

برای آشتی من برم جلو یا همسرم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست
بله قبول دارم مقصر اصلی منم

میتونم بپرسم چرا هیچی جز اون تاپ نداشتی؟ مگه میشه هیچی نداشته باشی بقیه ی اوقات چی تنته ، یه تیشرت هم نداشتی؟

مدل مانتوت چطوره؟

آخه ما جنوبیم گرمه من همیشه زیر مانتو هیچی نمیپوشم ولی خوب دکمه داره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاتونم مقصرین تو بیشتر .وقتی دوس نداره و بار ها تذکر داده خب نپوش .الان میگی خب چیز دیگه ای نداشتم ...

بله عزیزم حق با شماست 

از اینور میگم پیشقدم بشم از اینور واقعا حس کوچیکی بهم دست میده حس میکنم خیلی بی ارزش شدم براش هر بار برم سمتش بدتر می‌کنه 

بله عزیزم حق با شماست از اینور میگم پیشقدم بشم از اینور واقعا حس کوچیکی بهم دست میده حس میکنم خیلی ب ...

یکم عادی رفتار کن .زیاد ناز نکش ولی یجوری رفتار کن که بدونه پشیمونی .اروم میشه خیالت تخت 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

میتونم بپرسم چرا هیچی جز اون تاپ نداشتی؟ مگه میشه هیچی نداشته باشی بقیه ی اوقات چی تنته ، یه تیشرت ه ...

آخه کت پوشیدم بعد برای کت یا باید زیر سارافونی باشه یا تاپ

من با دوستم رفتم اولین مغازه خریدم و تن کردم ولی باز کشش داد خیلی بزرگ کرد ی موضوع به این کوچیکی رو

من حتی خودمم مقصر باشم اصلا برای آشتی پیش قدم نمیشم به هیچ وجه حتی شده چند هفته قهر موندیم ولی پیش ق ...

متاسفانه همسر من مث شماست

انگار که جایگاه ما عوض شده 

و منم خیلی سختمه آخه خیلی تنهام 

متاسفانه همسر من مث شماستانگار که جایگاه ما عوض شده و منم خیلی سختمه آخه خیلی تنهام

تو رو خدا چند بار اصلا پیش قدم نشو آدم میشه 

راست میگم اصلا طرفش نرو بی خیالش شو انگار شوهر نداری اصلا ازدواج نکردی خودش شک به دلش میفته براش سوال میشه که چرا نیومد برای آشتی 

آخه کت پوشیدم بعد برای کت یا باید زیر سارافونی باشه یا تاپمن با دوستم رفتم اولین مغازه خریدم و تن کر ...

ببین دختر گل تو اشتباهت بزرگ بوده بازخورد اونم بزرگ از آب درمیاد دیگه 

توی زندگیه مشترک بایدددد به خواسته ی هم احترام بزاریم چه زن چه مرد 

مثلا منم اگه به شوهرم بگم از این کار بدم میاد و بدون توجه به حساسیت م انجام بده متناسب با حجم اون کار واکنش نشون میدم چون خط قرمزم رو گفتم و اونم دانسته رد کرده 

شما هم شوهرت گفته و شما نادیده گرفتی اونم بسته به حجم حساسیت ش واکنش نشون داده 

شما باید قبلتر تهیه میکردی یا دیدی نداری چیزه دیگه میپوشیدی 

اگه یه جرقه زدی دیگه نمیتونی بگی یه جرقه کوچیک چرااااا تبدیل به آتش سوزیه بزرگی شد

تو با تدبیر و پیش بینی دقیق از تنش جلوگیری کن تا حرمتی نشکنه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰