2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب تا صبح تو یخچال مرغ رو بزارید تو پیاز و اب لیمو فراوون غوطه ور بشهرو آتیش یجوری نرم و آبدار شده ب ...

این مرغ  رو اگه بزاری جلوی خانواده شوهر من کلی مسخره میکنن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
این مرغ رو اگه بزاری جلوی خانواده شوهر من کلی مسخره میکنن

البته من برا خودمون مرغ رو برای جوجه زدن تیکه تیکه میکنم و بعد میریزم تو کیسه با پیاز و آب لیمو و کباب میکنم

اگه بخوام مرغ مجلسی با پلو یا چلو درست کنم  مثل اکبر جوجه با آب پرتغال میذارم جلوی مهمون 

امام رضا (ع)

چشه مگه 🤔

والا از نظر من هیچی اونا مشکل دارن .مرغ که آبلیمو بزنی کلی مسخره میکنن و ادا میان میگن کلا به مرغ یا نباید آبلیمو زد یا اگه میزنی خیلی کم وگرنه ترش میشه بد میشه ال میشه بل میشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
البته من برا خودمون مرغ رو برای جوجه زدن تیکه تیکه میکنم و بعد میریزم تو کیسه با پیاز و آب لیمو و کب ...

والا من با آبلیمو هم قبول دارم ولی اونا ایراد میگیرن ما وقتی اونارا دعوت میکنیم فقط با ادویه و پیاز و روغن مزه دارش میکنیم آبلیمو نمی‌زنیم 

والا من با آبلیمو هم قبول دارم ولی اونا ایراد میگیرن ما وقتی اونارا دعوت میکنیم فقط با ادویه و پیاز ...

دیگه دعوتشون نکنید

مرغ تو آبلیمو مزه دار نشه اصن خوردن نداره

اونم کبابی که وقتی از رو آتیش هم برمیداره نرم نرمه و آبدار 

امام رضا (ع)