2821
2789
عنوان

ارزش خودتو بدون

74 بازدید | 6 پست

من ۲۶ سالمه ، هیچوقت توو روابطم موفق نبودم حتی رابطه‌های دوستیم با دخترا، چه برسه رابطه عاطفی با پسرا.

همیشه میدیدم از هرکسی خوشم میاد یه گندی بالا میاره، دیر جواب میده، ناز میکنه، سرو گوشش میجنبه، خوب خرج نمیکنه، قصدش رابطه جدی نیست، بااینکه حتی علاقمند بودم و گریه و زاری میکردم ( خیلی بدتر از نوجوونای ۱۷ ساله؛) اما همیشه میدونستم این لیاقت من نبست 

میگفتم گور بابات و کات میکردم 

و یک سال و نیم پیش با ینفر اشنا شدم که باهام مثل ملکه رفتار میکنه، بچه‌ها ، خودتونو علاف کسی نکنید حتی اگه ۳۰ سالتون شد! جلوتر واقعا برا هممون ر..یدن نکران نباشید.

این تاپیکای حس ششم که برمیگرده و خیانت کرده و فلانو میبینم واسه همین اینو نوشتم، خواستم بگم لیاقت شما این نیست که همچین افرادی کنارتون باشن که همچین تاپیکی بزنین، عاشقتونم خانومیا، شما هم عاشق خودتون باشین.❤️

دقیقا منم مثله تو ام رابطه هام کوتاه مدت بوده و ..

الان ادم مناسب رو پیدا کردی؟

والا من از وقتی با یه ادم سمی و بیشعور کات کردم،احساس ناکافی بودن بهم دست داده

یعنی میشه ادم مناسب منم بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا منم مثله تو ام رابطه هام کوتاه مدت بوده و ..الان ادم مناسب رو پیدا کردی؟والا من از وقتی با یه ...

شک نکن که میاد، باور کن توو اون تایمی که با ادمای بی ارزش بودی، ادمای درست و حسابی ای بودن که تورو میخواستن اما تو توو رابطه بودی، روش ت هم عوض کن، اولین شرط داشتن یه رابطه خوب اینه که پارتنرت تحصیلات اکادمیک داشته باشه، با سواد باشه، سواد درک و شعور میاره، منظورم از سواد واقعا سواده نه فقط مدرک دانشگاهش

شک نکن که میاد، باور کن توو اون تایمی که با ادمای بی ارزش بودی، ادمای درست و حسابی ای بودن که تورو م ...

اکسم نگاه زن ستیزانه داشت

میگفت دختر دیگ چِیه

فقط به دنبال منافع خودش بود

اکسم نگاه زن ستیزانه داشتمیگفت دختر دیگ چِیهفقط به دنبال منافع خودش بود

اکس منم، ببین چندتا معیار واسه خودت بنویس، معیارای اصلی و غیرقابل گذشت، یبار که یکی رو رد کرد کلک رابطه رو بکن

دخترا شاید رفتارای بدشونو تکرارر نکنن اما پسرا چرا

اکس منم، ببین چندتا معیار واسه خودت بنویس، معیارای اصلی و غیرقابل گذشت، یبار که یکی رو رد کرد کلک را ...

چجوری ادم مناسب رو پیدا کنم

چجور نگهش دارم و موندگارش کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز