2777
2789
آخه عزیزم منطقه زندگی مهمه فرهنگ ما بالای ۳۰رو به سختی می پذیره. چون کیس هم سن و سال اکثرا ازدواج کر ...

دوست منم کرد هست .یادمه ۲۱ سالگیش اومده بود دانشگاه میگفت دختر عموم میگه باید برای من و تو خمره بگیرن بندازن توش .چون همون سن رو بالا می‌دونستن. کلا خانواده ش ۱۴ _۱۵ سال رو برای ازدواج مناسب می‌دونستن و درس و دانشگاه براشون مهم نبود .

ولی من تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که آدم باید بختش بلند باشه ،سن ازدواج مهم نیست .خدا باید برات بسازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم کرد هست .یادمه ۲۱ سالگیش اومده بود دانشگاه میگفت دختر عموم میگه باید برای من و تو خمره بگیر ...

منم دقیقا اعتقاد شما رو‌ دارم ولی چون بنده خدا خیلی دغدغه ازدواج داره گاهی دلم براش میسوزه میگم اگه خیلی به این موضوع فکر نمی‌کرد و مجرد بودن رو می پذیرفت شاید براش راحت تر بود . 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خواستگار زیاد داشتن بدرد نمیخوره فقط مایه ی دردسر و اعصاب خوردی هستنآدم یه خواستگار داشته باشه همونم ...

نداشتنم بد دردیه من ندارم خودم بیخال شدم ولی مادر من خیلی غصه میخوره همش میگه دوستات همه شوهر کردن و بچه دارن 

نداشتنم بد دردیه من ندارم خودم بیخال شدم ولی مادر من خیلی غصه میخوره همش میگه دوستات همه شوهر کردن و ...

منم مادرم تا یه سنی خیلی دغدغه ازدواج منو داشت ولی بعد از یه سنی انگار خودشم ناامید شد. دیگه صحبتی راجب این موضوع نمیکنه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

نداشتنم بد دردیه من ندارم خودم بیخال شدم ولی مادر من خیلی غصه میخوره همش میگه دوستات همه شوهر کردن و ...

ان شالله بزودی یدونه خواستگار عالی برات بیاد و

همونم بشه همسرت عزیزم 🤲❤️