2777
2789

دو هفته پیش واکسن کوفتی هلندی زدم و الان سرماخورده درخدمت شمام

همه میگن واکسن عمل کرده ولی من میگم دو هفته ازش گذشته و این خود بیماری اصلی هستش که از دیگران خوردم و ضعیف شده بیماری واکسن نیستش

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

واکسن شما رو در برابر انفولانزا مصمون میکنه گلم شما سرما خوردین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکسن شما رو در برابر انفولانزا مصمون میکنه گلم شما سرما خوردین

توف به این زندگی که یدونه نمیزنی برای همه بیماری های هم خانواده 🥲

چون ویروسها جهش پیدا میکنن واکسنی که شما زدین مال ویروس‌های پارسال هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون ویروسها جهش پیدا میکنن واکسنی که شما زدین مال ویروس‌های پارسال هست

توف به این زندگی که ویروس هم جهش پیدا میکنه ولی ادم نه 🥲

توف به این زندگی که ویروس هم جهش پیدا میکنه ولی ادم نه 🥲

ای جونم خوب میشی دخترم مایعات گرم زیاد بخور

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

توف به این زندگی که یدونه نمیزنی برای همه بیماری های هم خانواده 🥲

😁😁شما رعایت کن تا سرما نخوری گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واکسن آنفولانزا زدید اونم برای یه طیف از آنفولانزا ها ( نه هر آنفولانزایی) در برابر سرماخوردگی مقاوم ...

🥲